Morella renova la totalitat del Carrer Blasc d’Alagó


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 7 d’abril de 2011

Les obres de reurbanització del Carrer Blasc d’Alagó ja han finalitzat i el vial s’obrirà al trànsit de vehicles el proper dissabte. D’aquesta manera, s’ha executat la principal actuació del Pla Municipal de Renovació Urbana contemplada per a aquest any 2011.

El regidor d’urbanisme de la localitat, Rhamsés Ripollés, destaca que “l’obra ha suposat una millora en serveis, peatonalització i visibilitat per a tots els comerços d’este característic carrer de Morella”. L’actuació s’ha dut a terme en distintes fases, “per a generar els mínims inconvenients al trànsit”. Per això, l’edil també ha volgut agrair als veïns afectats la seua “comprensió i paciència” davant d’una obra d’aquestes característiques i als treballadors de l’empresa municipal CISE, “l’excel·lent treball realitzat”.

Per mitjà d’aquesta actuació, s’han renovat les conduccions i instal·lacions subterrànies, s’ha pavimentat la calçada i s’ha millorat la peatonalització de l’interior de la zona aporchada. Únicament falta finalitzar la instal·lació elèctrica de la zona de vianants, que s’escometrà en els pròxims dies. Cal recordar que aquesta acció es suma a l’obra duta a terme el passat any i que ha suposat la renovació integral de la totalitat del Carrer Blasc d’Alagó. En total, s’han invertit més de 700.000 euros, que han comptat amb el recolzament de la Conselleria de Comerç.

La pròxima actuació contemplada dins del Pla Municipal de Renovació Urbana per a aquest 2011, és la reparació de la part superior de Blasc d’Alagó, en la zona que confluïx amb els carrers Marededéu de Vallivana i Plaça Colon, que es finançarà a través dels Plans Provincials.

Més informació: