Morella programa un centenar d’activitats per a viure la primavera


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 8 d’abril de 2011

La regidora de cultura, Palmira Mestre, ha presentat les activitats organitzades dins del programa “Viu la primavera a Morella”. En ell, s’inclouen prop de cent actes que tindran lloc en els mesos d’abril i maig, entre els que destaquen la Setmana de l’Educació, amb el Cita a Morella del director general de formació professional, Miquel Soler, o el concert de la Pegatina i els tres congressos de maig, que comptaran amb una actuació de Carles Santos.

La regidora agraïx la implicació d’associacions, entitats o persones particulars en l’elaboració del programa. Mestre afirma que “en una situació de crisi econòmica com l’actual, cal buscar fórmules eficients d’organització d’activitats i, per això, hem elaborat un programa ampli, variat i econòmic”. “Este centenar d’activitats pretenen que tant la gent de Morella com els nostres visitants, Visquen la Primavera en Morella”, afegix la regidora.

El ventall és ampli i es poden trobar activitats culturals, com visites guiades, homenatges a autors, presentacions de llibres o cine, activitats educatives, com les incluides en la Setmana de l’Educació, esportives, tradicionals o festives. Mestre també ha afirmat que “el mes de maig es configura com el mes de Congressos. En Morella estem treballant per a posicionar-nos com un destí de congressos i, en només, deu dies, comptarem amb més de mil congressistes”. En el de “Com Sona l’ESO”, Carles Santos actuarà el dia 12 de maig.

» Setmana de l’Educació
La Setmana de l’Educació arriba enguany a la sisena edició. Les activitats es desenvoluparan des del dia 12 d’abril al 21 i aniran destinades als alumnes de l’Escola Infantil, del Col·legi Mare de Déu de Vallivana i de l’IES Els Ports. Palmira Mestre afirma que “un dels objectius d’esta setmana és que els distints centres educatius treballen conjuntament i creiem que, amb esta programació, s’aconseguix”.

Un dels actes importants serà la conferència del director general de formació professional, Miquel Soler, que s’emmarcarà en el programa Cita a Morella. Aquesta tindrà lloc el dimarts 19 i en ella s’abordaran els canvis en la nova formació professional.

Més informació: | |