Vilafranca celebra aquest dissabte els 100 anys d’Aurèlia Dols Tena


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Vilafranca
» divendres, 8 d’abril de 2011

En la jornada del dissabte 9 d’Abril, Vilafranca celebra el Centenari d’Aurèlia Dols Tena, una vilafranquina nascuda el 25 de Març de 1911 al mas de Los Clerios de Mosqueruela, encara que molt prompte baixaría a viure a Vilafranca amb tota la seua família. Casada amb José Barreda, Aurèlia és mare de tres fills: Pepa, Aurelio i Paca. La dona centenaria de Vilafranca d’aquest 2011 té actualment 10 nets i 13 besnets i gaudeix d’una molt bona salut.

La gran il·lusió de la protagonista pel seu 100 Aniversari, impulsava a la familia en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca a preparar una sèrie d’actes per al dissabte 9, que s’encetaran a les 12,30 hores amb una missa d’acció de gràcies que serà oficiada per 5 capellans.

Per la vesprada, a partir de les 17 hores es rependran les activitats amb el cercavila de la Unió Musical de Vilafranca que passarà pel domicili d’Aurèlia Dols, al carrer Reverendo Juan Puig. Seguidament al Parador de Festes es realitzarà l’homenatge a la Centenaria amb l’actuació de la Unió Musical de Vilafranca, una projecció al voltant de la vida d’Aurèlia, preparada per la família i el parlament per part de l’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena. A continuació actuarà el grup ‘Alma Jotera’ de Saragossa. Finalment i haurà un vi d’honor al Parador de Festes.

Més informació: