Els socialistes de Morella donen a conèixer la llista electoral



comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 9 d’abril de 2011

El PSPV de Morella ha donat a conèixer de forma oficial la llista definitiva de la seua candidatura municipal. Onze candidats que cercaran revalidar l’alcaldia de la capital de la comarca dels Ports el pròxim 22-M. La candidatura va ser ratificada per l’assemblea local dels socialistes per unanimitat “per a obrir una nova etapa” indicava el cap de cartell, Ximo Puig.

Entre les cares noves es situen María Rallo Rallo, al número 6 o Amadeu Bordàs, al 7. Altres cares noves, respecte a la llista dels anteriors comicis, són Amadeu Bordás o Esperanza Antolí, a més del destacat Marian Albu, romanés que també forma part de la candidatura, el que és la primera vegada de succeeix.

Dels actuals regidors, destaca el lloc ocupat per Palmira Mestre i Sandra Garcia, que en tota probabilitat deixaran l’Ajuntament, a l’estar situat en llocs molt enrere. Maria Luz Blasco o Ernesto Blanch enfrontarien la seua tercera legislatura.

Segons l’alcaldable “és un gran equip, format per tots per a apostar per la continuïtat d’un projecte i incorporar una mica de saba nova que arriba per a ajudar amb una gran dosi d’il·lusió”. En la llista destaca la incorporació de Maria Rallo, Amadeu Bordás, Marian Albu i Esperanza Antolí.

El candidat a revalidar l’alcaldia per part dels socialistes afirmava que “podem afrontar millor que ningú aquesta situació perquè para nosaltres gens mai ha sigut fàcil, treballarem més i millor però sobretot mai baixarem els braços perquè hem aconseguit frenar la inevitable decadència i no estem disposats en cap concepte a tornar arrere”. Puig també assegurava que “cal mirar el futur amb optimisme, assentant un projecte de benestar i progrés”.

Els socialistes compten actualment amb set regidors en el consistori morellà -front als quatre dels populars- que governen des de 1991.

» Llista electoral PSPV-PSOE Morella
1- Joaquim Puig Ferrer
2 – Rhamsés Ripollés Puig
3 – Rafael Pallarés Traver
4- María Luz Blasco Querol
5- Ernesto Blanch Marín
6 – María Rallo Rallo
7 – Amadeu Bordás Antolí
8 – Palmira Mestre Tena
9 – Marian Albu
10 – Esperanza Antolí Jiménez
11 – Sandra García Meseguer

Més informació: | | |