Es confirma a Guillermo Sangüesa com a rival de Ximo Puig amb l’absència de Camps

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 9 d'abril de 2011 .
Etiquetes: , , ,

El Partit Popular ha presentat a pràcticament tots els seus candidats a l’alcaldia del Partit Judicial de Morella que engloba a tots els municipis dels Ports. Un acte que finalment no va comptar amb l’anunciada presència del President de la Generalitat, Francisco Camps, per “motius de salut” com van informar durant la presentació.

La Casa Ciurana morellana va ser el marc en el qual es va confirmar que Guillermo Sangüesa serà el candidat del PP que intentarà batre a Ximo Puig en la capital dels Ports. L’alcaldable popular ha exercit quasi tota la legislatura de portaveu de l’oposició en el consistori morellà i pren el relleu a Francisco Medina com a cap de cartell el la localitat. Sangüesa indicava que “no és fàcil ser del PP ací, per la qual cosa vull donar les gràcies als quals formen part de les llistes” assenyalant que “som conscients que estem en la única comarca que es resisteix al Partit Popular però entre tots aquesta situació l’anem a canviar”.

Respecte a les candidatures, la incògnita que no es va resoldre és la del número un de Vilafranca “estem treballant en una candidatura per a derrotar a Óscar Tena” informava Sangüesa que va ser l’encarregat d’anar presentant les candidatures populars. Repetiran com a candidats Francisco Fuentes (Ares), Víctor Climent (Cinctorres), Francisco Viñals (Forcall), José Pallarés (Herbers), Álvaro Ferrer (Portell), Alfredo Querol (La Todolella) i Manuel Milián (Sorita). Les novetats són Lucía Martí (Palanques), Santiago Vidal (Vallibona) i Rosa Adela Segura (Castellfort). D’altra banda, l’actual alcalde de La Pobla de Benifassá, Víctor Gargallo, que va concórrer les passades eleccions pel PSD (Partit Social Demòcrata), serà el cap de llista popular en el municipi. En el Bellestar la número un del PP serà Marian Sales. Altres candidatures que s’estan estudiant són la de Villores i la de Castell de Cabres. També falta dilucidar els candidats de les localitats que han celebrat eleccions primàries els últims dies, Olocau del Rei i La Mata que les fa aquest dissabte.

Sangüesa i la resta de candidats van estar acompanyats pel número un a Les Corts pel PP, Alberto Fabra i el president del PP a Castelló Carlos Fabra, així com altres alts càrrecs de Castelló. Alberto Fabra creu que “és una comarca molt complicada però que té eixa il·lusió necessària per a voler canviar les coses. L’alcalde de Castelló va dir que “els que som alcaldes tenim un compromís cap als veïns, cap al municipi, cap a la comarca que ens fa sentir forts, amb moltes hores de dedicació, i un compromís a unes sigles per a seguir avançant”.

Per la seua banda, Carlos Fabra, va incidir que “sol que guanyem a Vilafranca o a Morella el diputat comarcal serà per al PP”. Fabra va parlar sobre la protesta que es va viure en l’exterior de l’escenari de l’acte “jo també vull Tv3, però que vaiguen a la Subdelegació a reclamar el múltiplex”.

. “Les gavines aterraran en el mar després de menjar-se als ‘capullos’ del PSOE”
Respecte a actuacions a Morella va dir que “si governem, el Parador estarà en tres anys i abans d’un mes adjudicarem les obres del Cardenal Ram”. Un dels temes que més va destacar va ser l’aeroport de Castelló culpant al Govern de Zapatero dels retards. El president de la Diputació va recordar les declaracions del Ministre, José Blanco. Segons Fabra “les gavines aterraran en el mar després de menjar-se als ‘capullos’ del PSOE”. A més, va aprofitar l’ocasió per a respondre a les declaracions de la delegada del govern en la comunitat que “faltant flagrantment al seu compromís per mantenir la seguretat dels béns i dels ciutadans de la Comunitat, ha sigut capaç de justificar l’organització d’un botelló massiu en les instal·lacions d’una empresa privada, com és l’aeroport de Castelló, adduint que aquestes instal·lacions havien sigut inaugurades prematurament”, i ha assegurat que farà responsable a la subdelegació del govern i al propi Govern dels incidents o desperfectes que puguen produir-se si no es prenen les mesures oportunes.

Actualment, el PP governa en La Mata, que aquest dissabte a la vesprada celebra les seues eleccions primàries, Herbers, Palanques, Sorita, la Todolella, Ares i Castellfort.

. documents . Candidats del PP a Els Ports
» Ares: Francisco Fuentes (R)
» Ballestar: Marián Sales (R)
» Castell de Cabres: Per confirmar
» Castellfort: Rosa Adela Segura (N)
» Cinctorres: Víctor Climent (R)
» Forcall: Paco Vinyals (N)
» Herbers: José Pallarés (R)
» Morella: Guillermo Sangüesa (N)
» Olocau: Per confirmar.
» Palanques: Lucía Martí (N)
» La Pobla de Benifassá: Víctor Gargallo (N)
» Portell: Álvaro Ferrer (R)
» Todolella: Alfredo Querol (R)
» Vallibona: Santiago Vidal (N)
» Vilafranca i Villores per confirmar
» Sorita: Manuel Milián (R)

. Vídeo . Presentació dels alcaldables del PP als Ports

Més informació: | | |