La Vall del Tormo invertirà 60.000 euros en la millora de la seua església parroquial


Etiquetes: , , ,


comarquesnord.cat, La VAll del Tormo
» dissabte, 09 d’abril de 2011

L’Ajuntament de la Vall del Tormo dedicarà uns 60.000 euros a la millora de l’església parroquial de la localitat. Concretament, los treballs se centraran en la instal·lació del sistema d’enllumenat i de megafonia, i també a seguir recuperant les “serigrafies” que adornen l’interior del temple. Segons José Miguel Timoneda, alcalde del municipi, lo consistori feie “uns quants anys que lluitave per aconseguir alguna ajuda amb la que se pogués continuar amb estes millores que es van iniciar fa temps” i mantindre el temple del municipi.

Finalment, segons va aclarir l’alcalde, després de molts esforços per part del consistori local l’ajuda ha estat concedida per part del Govern d’Aragó. En este sentit, Timoneda es va mostrar molt decebut amb l’actuació de l’Arquebisbat de Saragossa ja que al seu entendre “no s’han implicat res, o molt poc”. Un cop coneguda la concessió de l’ajuda, los treballs de millora està previst que es realitzin al llarg d’este any 2011.

Si bé, Timoneda també va destacar que seran unes obres que avançaran lentament ja que “en el cas de les serigrafies han de vindre tècnics i experts en la matèria per poder realitzar un treball d’acord a les necessitats de la nostra església”. Tot i que amb estes actuacions no es finalitzaran los treballs previstos a l’església, ja que encara quedaran diferents actuacions per realitzar al temple de la Vall, “amb esta ajuda aconseguirem avançar en la rehabilitació del temple. Però encara queden coses per fer”, va manifestar l’alcalde de la Vall del Tormo.

Més informació: | | |