Morella millora els serveis turístics i l’entrada a la ciutat per Sant Miquel


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 12 d’abril de 2011

La brigada de l’Ajuntament de Morella treballa en la zona de Sant Miquel per a millorar distints aspectes destinats principalment al sector turístic. L’objectiu és que l’atenció al visitant, la seguretat i la imatge de la localitat es vegen millorades.

El regidor d’urbanisme, Rhamsés Ripollés, afirma que “amb estes actuacions millorem l’entorn urbà, dotant-lo de més seguretat i oferim un servei bàsic per a les persones que ens visiten”. A més, l’edil destaca que “l’objectiu de l’Ajuntament és poder dinamitzar l’economia i generar ocupació i, amb estes obres, s’han creat tres llocs de treball”.

Per mitjà d’aquesta actuació, s’està finalitzant la millora integral de les instal·lacions on s’ubiquen els serveis públics. Els pròxims treballs que es duran a terme en aquest lloc consistiran en la millora de la zona d’espera d’autobusos i la ubicació de panells informatius. Aquesta infraestructura s’engloba dins del projecte del Centre de Benvinguda de Visitants, contemplat al Pla Estratègic de Turisme. A més, s’ha millorat la seguretat amb la construcció d’una vorada a la carretera en direcció a Santa Llúcia i s’han repavimentat algunes zones en mal estat de la zona de l’Albereda.

Els serveis públics estaran finalitzats per als dies de Setmana Santa, precisament quan més visitants es donen cita a la localitat. Ripollés també explica que “amb esta obra es milloren els nostres serveis turístics i es satisfà una reivindicació del sector”.

Pel que fa a la seguretat, s’està millorant l’accés des de Santa Llúcia fins a Sant Miquel. Aquesta era una zona perillosa perquè l’estacionament de vehicles dificultava els encreuaments entre vehicles i autobusos. Per mitjà de l’actuació, es delimitarà la zona, millorant-se la seguretat i l’entorn, ja que es construirà un mirador que permetrà contemplar les vistes a l’exterior de la localitat.

Més informació: