Valljunquera trau a subhasta la gestió de l’hotel de 3 estrelles “Portal del Matarranya”


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Valljunquera
» dimecres, 13 d’abril de 2011

Lo Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Teruel ha publicat la convocatòria mitjançant concurs públic per a l’adjudicació del contracte per a l’explotació i gestió de l’hotel de 3 estrelles “Portal del Matarranya”. L’anunci s’ha fet públic després de que el plenari de l’ajuntament de Valljunquera del passat 17 de març de 2011 aprovés les bases de la subhasta pública que està oberta des del passat dilluns 11 d’abril i vigent durant 15 dies de la publicació de l’anunci.

En concret, lo concurs per a la gestió del recent inaugurat hotel “Portal del Matarranya” serà públic, i el pressupost base de la licitació serà d’un total de 12.000 euros anuals, millorables a l’alça i amb actualització segons lo IPC a partir del segon any de contracte. La presentació de les sol·licituds i ofertes se faran a l’Ajuntament de Valljunquera, situat a la Plaça Nova sense número i amb telèfon de contacte 978 85 4100.

La mesa de contractació estarà presidida per l’alcalde de la corporació, José Escrig Vileta, així com per tres vocals, que seran tres regidors de la corporació municipal, i la secretària interventor d’este. L’hotel de 3 estrelles “Portal del Matarranya” va ser inaugurat lo passat dissabte 26 de març a càrrec de la directora general de l’Administració Local, Lourdes Rubio, i que ha suposat una inversió d’uns 900.000 euros.

Més informació: