Calaceit es prepara per a albergar una nova edició de la Fira de l’Oli i l’Olivera


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Calaceit
» dijous, 14 d’abril de 2011

Este cap de setmana, lo municipi de Calaceit albergarà la 24ena edició de la Fira de l’Oli i l’Olivera. Enguany, l’organització ha preparat una programació molt associada a l’agricultura ecològica i este dissabte i diumenge, los visitants podran conèixer ‘in situ’ els productes i l’oli de la nova temporada als estands que hi haurà repartits al recinte firal. L’espai firal estarà obert tot lo cap de setmana fins a les nou de la tarde del diumenge, que es donarà per acabada la fira.

A banda de la fira, l’organització també ha preparat diverses xerrades i tallers associats al món de l’oli i l’oliva. En concret, les activitats van començar divendres amb una xerrada sobre els tràmits d’inscripció i aspectes tècnics relatius al cultiu de l’olivera i els ametllers. A més, èste dijous també es farà un taller d’iniciació a l’agricultura ecològica que anirà a càrrec de Víctor Vidal, educador ambiental i productor ecològic.

Juntament amb la 24ena Fira de l’Olivera i l’Oli, Calaceit celebrarà este cap de setmana les Quartes Jornades Gastronòmiques, a les quals se podrà realitzar una degustació variada de tapes típiques a través dels bars i restaurants del municipi. En concret, a les jornades gastronòmiques hi participen un total de 12 establiments, com ara Lo Molí d’En Celma, La Cantonada, Fonda Alcalá, Cafè del Raconet, Bonsol, Avenida, Mas del Rei, Hotel Los Cazadores, Hotel del Sitjar, les Sales Acústic i VSD de Calaceit, i el Club Deportivo Calaceite.

Més informació: |