L’activitat extraescolar ‘Jocs de veus’ es tanca amb una actuació



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dijous, 14 d’abril de 2011

Raül Sirvent, mestre logopeda de l’Escola de Vilafranca i del CRA Celumbres, col·legi que agrupa els centres de Cinctorres, Castellfort i Portell, ha desenvolupat durant tot el curs a Vilafranca una activitat extraescolar titulada ‘Jocs de Veus’ en la que s’ha intentat introduir als més menuts en el món de la cançò. El professor, realitzava l’activitat en dos grups, un d’ells per als xiquets i xiquetes de 3 anys i un altre per als de 4 i 5 anys.

Per finalitzar l’activitat, s’organitzava a la Sala Carles Pons de la Casa de Cultura una xicoteta demostració per a que els pares i mares pugueren veures les evolucions dels seus fills en aquesta extraescolar. Per a dur endavant el concert, Raül Sirvent comptaría amb la col·laboració al piano del músic santmatevà, Raül Marín.

Al recital, es realitzava un repàs a músiques de diferents regions de la geografía espanyola, com Astúries, Andalusia, Castella-Lleó… per acabar amb una cançò vilafranquina com és el ‘ Si volen saber senyores’ del sainet el Casament Forçós, escrit pel vilafranquí Felipe Tena.

La Sala Carles Pons quasi s’omplia per veure l’actuació musical dels menuts. Sirvent, als pobles del CRA Celumbres no ha fet activitat extraescolar, encara que a les classes si que treballa diferents aspectes musicals que ajuden a que els xiquets i xiquetes amb problemes per pronunciar determinades lletres, ho puguen acabar fent.

Un bonic festival per tancar l’activitat extraescolar ‘Jocs de Veus’ d’aquest curs.

Més informació: | | | | |