Puig, satisfet després de la reunió amb tècnics de Turespaña


comarquesnord.cat, Madrid
» dijous, 14 d’abril de 2011

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, ha mantingut avui una de les reunions de coordinació habituals amb els màxims responsables tècnics de Turespaña, a Madrid. Després de la trobada, l’edil s’ha mostrat “satisfet”, ja que “tot avança amb normalitat i s’estan complint els terminis marcats en les anteriors reunions”.

En aquestos moments, s’està finalitzant el micropivotatge del túnel i en breu s’iniciarà l’abuidament de terra que donarà forma a la infraestructura. Paral·lelament, l’empresa Sacyr, adjudicatària de la construcció del Parador, treballa perquè l’hotel siga una realitat com més prompte millor i està finalitzant la redacció del projecte arqueològic complementari, que s’inclourà dins del principal i que tindrà un cost d’ 1,6 milions d’euros.

Segons Puig, “la tramitació que s’està realitzant és necessària per a que una vegada que finalitze el túnel, comencen els treballs compatibles amb l’execució del projecte”. L’alcalde afirma que “pas a pas s’està avançant en la construcció del Parador”. Puig també recorda que “estem davant d’un procés llarg i costós, però que ens dotarà d’una infraestructura vital per al futur de la comarca”.

Cal recordar que el túnel es finalitzarà a l’estiu, després que ja s’haja culminat la seua part més costosa. A través d’ell, podrà accedir la maquinària fins a la zona del muntacàrregues, per a poder traure els materials de la zona en què es construirà el Parador de Turisme.

Més informació: | |