Fontdespatla acull aquest cap de setmana la primera prova del Campionat d’Aragó de Bike Trial


comarquesnord.cat, Fontdespatla
» divendres, 15 d’abril de 2011

Este dissabte 16 d’abril, Fontdespatla acollirà la primera prova del Campionat d’Aragó de Bike trial, un inici de competició que comptarà amb la participació d’una trentena de pilots. Esta primera prova del Campionat tindrà un total de sis zones naturals (repartides entre la plaça major, les escoles i la zona de les piscines i el càmping) i una zona artificial indoor situada al poliesportiu del poble. Los pilots hauran de fer dos vegades lo circuit i la prova serà puntuable per al Campionat Provincial de Tarragona.

Segons va destacar Sergio Puyo, secretari del Club Trial Matarraña, organitzadors d’esta prova, la sortida dels pilots serà a partir de les quatre de la tarde. De fet, l’organització va decidir modificar l’horari de la prova (prevista inicialment lo diumenge de matí) perquè al dia següent se celebren les World Series al Circuit Motorland d’Alcanyís. “Vam decidir passar-la al dissabte a la tarde per així tindre més públic, i a la vegada que natres també puguérem disfrutar de la prova del diumenge”. La prova durarà unes quatre hores.

En concret, se disputaran un total de set categories, que són promesa, minime, benjamí, junior, senior, elite i femines. Pel que fa a representació del Matarranya, Puyo va recordar que “tindrem a un total d’onze o dotze pilots. És a dir, estarem pràcticament tots los pilots que van a córrer i tenen llicència”. Després de la prova de Fontdespatla, lo Campionat d’Aragó de bike trial també passarà per Calanda. A la vegada, està previst fer una prova a Tortosa que sigue puntuable al Campionat d’Aragó, i una prova a Motorland del Campionat d’Espanya puntuable al campionat d’Aragó.

Pel que fa al Trial, Puyo va recordar que este cap de setmana se va celebrar la quarta prova del Campionat d’Aragó, on lo pilot de Mequinensa Jordi Sanjuan va pujar una altra vegada a lo més alt del poble a la categoria TR1. Lo pilot de Beseit David Millán va quedar segon, i veu com lo seu màxim rival està fent una molt bona campanya. A TR2, Mario Micolau va quedar 10è, mentre que a TR3, Dani Moles va acariciar lo podi per només dos punts i va quedar 4at. Finalment, a TR4 Sergio Casado va quedar 4at a només un punt del tercer i Alejandro Millán va lluitar com un campió.

Més informació: | |