L’Ajuntament de Vilafranca aprova la compra de terrenys industrials per a la construcció del polígon


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Vilafranca
» divendres, 14 d’abril de 2011

A la sessió plenària ordinaria d’aquest dijous a Vilafranca, corresponent al mes d’abril, s’aprovava per part del consistori vilafranquí la compra d’uns terrenys situats junt a la factoría de Marie-Claire amb la catalogació de ‘sol industrial’, per a construir naus i magatzems, que puguen satisfer la demanda existent al municipi en aquesta matèria. La construcció del Polígon Industrial s’ha endarrerit com a conseqüència de la crisi econòmica i de la difícil situació de l’empresa propietària dels terrenys on s’ha d’ubicar i encarregada al mateix temps de la construcció del Polígon. A més, l’Ajuntament de Vilafranca ha rebut una ajuda del Ministeri d’Indústria per a la compra dels terrenys, atenent la petició del consistori.

A la sessió del mes d’abril, el Grup Socialista de l’Ajuntament de Vilafranca presentava una moció a la Diputació Provincial al voltant de la situació de la Plaça de Bous. Recordem que fa quatre anys, l’ens provincial adquiria la instal·lació i prometia una restauració de l’immoble, que no s’ha dut a terme. L’únic que es va fer son unes millores als corrals, serveis i infermeria per a la celebració del 75 Aniversari de la Plaça de Bous.

En aquest plenari, també es donava compte a la secció del Despatx Extraordinari, d’una carta remesa pel sindicat Comissions Obreres al voltant d’una reunió que es mantenia amb el Conseller de Governació, Serafín Castellano i en la que s’alerta dels retalls que vol introduir la Generalitat Valenciana al voltant de les Brigades d’Emergències Forestals i de la Prevenció d’Incendis.

Amb els precs i preguntes, en el que es sol·licitava continuar insistint en el servei de fisioteràpia al Centre de Salut, promesa del Conseller de Sanitat, Manuel Cervera que pel moment, tampoc s’ha complit.

Més informació: