L’Ajuntament de Morella mostra la seua aposta per la formació amb subvencions i la programació de nous cursos


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 18 d’abril de 2011

L’Ajuntament de Morella continua apostant decididament per l’impuls de la formació. Per això, ha programat nous cursos i ha reforçat les seues ajudes i polítiques per a la inscripció dels mateixos. En estos dies, s’ha desenvolupat un de “Seguretat i Salut en la construcció”, que és molt important per a trobar treball en el sector. El consistori ha subvencionat el 50% de la matrícula dels assistents que es troben en situació de desocupació.

La regidora de promoció econòmica, Sandra García, destaca que “la prioritat de l’acció de govern local és que els morellans i les morellanes tinguen treball”. Així, considera que “la formació és clau per a eixir de la crisi enfortits i amb garanties, per aquest motiu continuarem impulsant més cursos en la localitat”.

Paral·lelament al mencionat curs, s’està desenvoluapant un d’electricitat i un altre de jardineria. En les pròximes setmanes també començarà un de cuina creativa i un altre de llenguatge administratiu. En poc més d’un any, el consistori ha organitzat o col·laborat en la realització de més de 50 cursos formatius.

Cal recordar que Morella compta amb uns cent desocupats, la qual cosa suposa un 10% de taxa de desocupació. Per això, el consistori pretén continuar impulsant accions que contribuïsquen a generar ocupació. García recorda que les administracions han de prioritzar les polítiques per a generar ocupación, com les de l’Ajuntament, que “en els últims temps, ha potenciat la Borsa de Treball, ha intensificat la informació a les empreses i als emprenedors, ha apostat per la formació com a clau de futur, ha fomentat l’orientació i inserció laboral i ha incrementat els canals de difusió de la informació d’interés per als demandants d’ocupació i contractació”.

Més informació: