El programa cultural “Cita a Morella” torna amb el director general de Formació Professional, Miquel Soler


comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 17 d’abril de 2011

El programa cultural “Cita a Morella” torna dimarts que ve amb la conferència del director general de Formació Professional, Miquel Soler. En ella, explicarà la importància de la formació i l’educació en la cerca d’ocupació, així com de les novetats en els cicles formatius. L’acte tindrà lloc el proper dimarts, a les 20 hores a Les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella i s’engloba dins de les activitats organitzades per a la Setmana de l’Educació.

La regidora de cultura de l’Ajuntament, Palmira Mestre, afirma que “el Cita a Morella pretén convertir a Morella en un espai de reflexió cultural i educativa sobre distints temes d’interés”. A més, afegix que “la dinamització cultural sempre ha sigut una prioritat per a nosaltres i és un orgull poder contribuir a ella comptant entre nosaltres amb importants escriptors, periodistes o docents”.

D’aquesta manera, el programa “Cita a Morella” torna esta setmana, després d’haver comptat fa un mes amb la guanyadora del premi Nadal de literatura, Alicia Giménez Bartlett.

Més informació: | |