Morella es promociona amb un punt de llibre que unix la cultura i el turisme


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 17 d’abril de 2011

Morella vincula per tercer any consecutiu la cultura i el turisme a través d’un punt de llibre. La promoció turística consistix en el repartiment de 10.000 exemplars en distintes fires del llibre, oficines de turisme i llibreries, que posseïxen descomptes en hotels, restaurants i comerços.

La regidora de turisme, Sandra García, destaca que “amb esta promoció es vincula la cultura i el turisme, a través d’una ferramenta de fàcil maneig i difusió”. La regidora explica que en la fira del llibre de València s’ha dut a terme el repartiment de 5.000 exemplars. Precisament, aquest és el lloc en què Morella té el seu principal públic potencial. També és important la difusió en llibreries de Barcelona, un altre dels llocs d’on arriben a Morella un gran nombre de turistes. En la jornada d’avui, la localitat participa en la fira del llibre de Vinaròs, on també repartirà el punt de llibre.

García afirma que “el punt de llibre és una eïna econòmica de promoció i arriba a molta gent degut al gran volum de llibres que es compren en aquestes dates i llocs”. A més assenyala que “la promoció posa en comú dos dels nostres atributs fonamentals, la cultura i el turisme”.

El punt de llibre és fàcilment identificable ja que conté com a imatge principal les Torres de Sant Miquel, principal accés a la localitat. Per la part posterior, està el nom dels trenta-dos establiments que realitzen les ofertes.

Més informació: |