Guillermo Sangüesa, Jesús Ortí i José Agustín Amela encapçalen la llista del PP



comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 18 d’abril de 2011

El Partit Popular de Morella ha donat a conèixer la candidatura en la que concorrerà a les pròximes eleccions municipals. L’alcaldable popular, com ja es va donar a conèixer en l’acte comarcal celebrat el passat 9 d’abril serà l’actual portaveu popular en l’Ajuntament de Morella, Guillermo Sangüesa, el qual, ha exercit pràcticament tota la legislatura com a portaveu, serà la primera vegada que concorre a les eleccions com cap de llista municipal.

Segons Sangüesa “en esta candidatura, sens dubte, el Partit Popular aspira a dirigir l’ajuntament i posar fi a 20 anys de governs socialistes, dels quals 16 corresponen a Ximo Puig”.

L’aspirant del PP a l’ajuntament de Morella, afirma que es tracta d’una candidatura que combina perfectament experiència en la política municipal en renovació gràcies a les noves incorporacions existents en la llista electoral, la qual, representa a tots els sectors de la societat morellana.

Igualment, Guillermo Sangüesa destaca la incorporació en el tercer lloc del professor de secundària José Agustín Amela, al que qualificacom persona molt vàlida i coneguda en la ciutat, que aportarà noves expectatives i possibilitats al partit de cara a assolir l’ajuntament.

Finalment el candidat popular manifesta que “en esta llista aspirem a obtindre una victòria el pròxim mes de maig i governar Morella, per a d’aquesta manera treure endavant els projectes del Parador, l’eliminació del Port de Querol i la finalització de les obres pendents de la N-232, qüestions que han estat incapaços de resoldre els diferents governs socialistes”.

» Candidatura PP-Morella
» 1. Guillermo Sangüesa Teruel. (PP)
» 2. Jesús Ortí Adell. (PP)
» 3. José Agustín Amela Ibáñez (Indep.)
» 4. Isabel Sangüesa Carbó. (Indep.)
» 5. Miguel Ángel Querol Vives. (NNGG-PP)
» 6. Noelia García Sales. (NNGG-PP)
» 7. Diego Ibáñez Grau. (PP)
» 8. Santiago Ripollés Milián. (Indep.)
» 9. Juan José Boix Segura. (PP)
» 10. Milagros Vallivana Ripollés Segura. (PP)
» 11. Francisco Antonio Medina Candel. (PP)

» Suplents
» 1. José Vives Borrás. (PP)
» 2. Santiago Niza Ferrer. (Indep.)
» 3. Juan Manuel Mestre Puig. (Indep.)

Més informació: | | |