La Diputació de Terol estén la campanya ‘Teruel, Versió Original’ a Osca, València i Barcelona



comarquesnord.cat,
» dilluns, 18 d’abril de 2011

Lo Patronat Provincial de Turisme continue la campanya d’actes promocionals d’este any 2011. En concret, l’estand de l’organisme autònom dependent de la Diputació de Teruel donarà a conèixer a Osca, València i Barcelona, les característiques i continguts de la campanya promocional de l’oferta turística de la província. La primera cita tindrà lloc a Osca, lo pròxim 28 d’abril. Les següents dates seran lo 5 de maig a València i el 12 del mateix mes a Barcelona.

“Teruel Versió Original”, prossegueix amb la campanya de promoció turística iniciada el 2009. Lo seu objectiu és el d’apropar la singularitat que tanque esta província als ciutadans de les comunitats autònomes del seu entorn. La campanya se centre en tres projectes consolidats a la província, com són la velocitat (a través de Motorland), la neu (les estacions d’esquí de Javalambre i Valdelinares), la paleontologia (amb Dinópolis) i la gastronomia.

La promoció i les activitats lúdiques prestaran especial atenció en esta ocasió als xiquetes. Per esta raó, actuaran diversos animadors especialitzats en lo públic infantil i l’estand comptarà amb la presència de “Dinoel”, la mascota de Dinópolis. Així mateix, se repartirà un còmic amb els recursos turístics de la província destinats als més menuts i es distribuiran bocates de magre de Teruel entre els xiquets que participen a les activitats.

L’animació a l’estand turístic de la província està garantida gràcies als sortejos que es realitzen en directe d’entrades per a la pràctica del kàrting a Motorland, entrades dobles a Dinópolis, paquets de magre de Denominació d’Origen i lots de productes de qualitat. A més, estos productes seran los protagonistes de les diferents degustacions que es realitzaran al llarg del dia. Los visitants d’este estand podran gaudir del magre i de l’art i la tècnica d’un tallador.

Més informació: | | |