Morella potència els serveis turístics per a Setmana Santa


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 18 d’abril de 2011

L’Ajuntament de Morella ha potenciat els serveis turístics per als dies de Setmana Santa. La brigada municipal està escometent obres de millora i manteniment del castell i l’àrea de cultura ha ampliat els horaris dels principals atractius monumentals de la ciutat.

El castell centra les principals actuacions, amb la incorporació de senyalització, la millora del jardí, la continuació de les obres de l’1% cultural i la neteja i manteniment de la fortalesa. En els últims temps també s’ha millorat l’entrada d’accés o les escales que porten fins a la Plaça d’Armes, punt més alt de la localitat. Segons la regidora de turisme, Sandra García, “en els dies de Setmana Santa hem de potenciar els nostres serveis i escometre petites actuacions que milloren la nostra imatge i atenció als visitants”.

A més de les millores d’aspecte, el consistori ampliarà l’oferta dels principals enclavaments turístics de la localitat. Així, el castell i el Palau del Governador, obriran d’11 del matí a set de la vesprada, des del dijous al dilluns. També es mantenen visitables el museu Temps de Dinosaures i les Torres de Sant Miquel, en l’interior de les quals s’ubica l’exposició “Trencant el sostre de vidre”. Finalment, reobrirà el museu “De sis en sis”, que explica tota la festa i tradició del cicle sexennal, que s’inicia enguany amb l’Anunci.

Els serveis turístics que també es potencien són el pàrquing o l’atenció a l’Oficina de Turisme, que comptarà amb tres persones i amb un horari de deu a set, de divendres a diumenge

Finalment, l’agenda d’activitats festives i culturals també s’incrementa, amb visites guiades, cine, presentacions de llibres o el concert de La Pegatina del proper dijous.

Més informació: |