El vilafranquí Lluís Gargallo guanya el premi de cuina ‘Spain Skills’


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimarts, 19 d’abril de 2011

El jove cuiner vilafranquí, Lluís Gargallo, aconseguia guanyar el prestigiós concurs de cuina ‘Spain Skills’, celebrat a Madrid entre els dies 4 i 8 d’abril. Gargallo, alumne del Col·legi d’Hostaleria del Grau de Castelló, participava al ‘Spain Skills’ com a representant de la Comunitat Valenciana després d’haver-se imposat l’any passat al Concurs d’Arròs de Cullera.

Lluís Gargallo no va ser l’únic alumne castellonenc en aquest important certamen de cuina. Dos companys seus del Col·legi d’Hostaleria també van estar presents a Madrid en altres especialitats. Un d’ells també es proclamaría guanyador.

El concurs ‘Spain Skills’ es distribuia en diferents jornades, en les que els participants havien d’afrontar diferents proves. Cadascuna d’elles, comptava amb un percentatge de la puntuació per part dels membres del Jurat i fins i tot hi havia una prova sorpresa, ja que l’organització donava als concursants una sèrie d’ingredients per poder fer un plat.

Pel fet de guanyar el concurs ‘Spain Skills’, Lluís Gargallo participarà en un nou certamen, que en aquest cas serà internacional i que es desenvoluparà a Londres al mes d’Octubre. El cuiner de Vilafranca serà el representant espanyol a la seua especialitat.

Els cuiners professionals Ignasi Porcar i Juan Francisco Andrés, ambdós vilafranquins, son professors del Col·legi d’Hostaleria del Grau de Castelló i estan comptant amb molts alumnes de Vilafranca a les seues aules. Els resultats estant sent molt positius, ja que en el cas de Lluís Gargallo, està aconseguint importants premis i altres alumnes, com el cas de Bruno Morraja i Emilio Pons acaben d’obrir un establiment a Vilafranca amb el nom de ‘L’Escudella’.

El cuiner vilafranquí es mostra molt satisfet amb aquest important premi ‘Spain Skills’ i prepararà a partir d’ara la seua participació en el Concurs Internacional de Londres.

Més informació: