Encara queden places en hotels i cases rurals a Els Ports per a Setmana Santa


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 19 d’abril de 2011

El sector turístic haurà d’esperar a darrer hora per completar les places disponibles en la zona. Els altres anys, setmanes abans de les vacances de Pasqua ja estava tot ple. Enguany però, a hores d’ara encara queden places en cases de turisme rural. Els hotels de Morella tampoc estan plens per al cap de setmana llarg del Dijous Sant al diumenge de Pasqua.

L’ocupació en Cases de Morella estava al voltant del 95%, però es quedava més curta en les places disponibles a la resta de la comarca. Molts són els que han cridat, però buscaven reserves d’una sola nit, afirmen. El sector espera que es pugue omplir en les reserves de darrer hora. Són varis els factors que els empresaris turístics consideren a l’hora d’analitzar la demanda. Per una part, afirmen que al caure tant tard Pasqua, molts s’hauran decidit per destins de costa. No obstant, el menor poder adquisitiu de les famílies segurament també ha influït en la qüestió. En qualsevol cas Pasqua continua sent temporada alta a les nostres comarques, i sens dubte, les visites d’una jornada es contaran per milers.

L’Ajuntament de Morella ha potenciat els serveis turístics per aquestos dies. Així amplia l’oferta dels principals enclavaments turístics de la localitat. El castell i el Palau del Governador, obriran d’onze del matí a set de la vesprada, des del dijous al dilluns. També es mantenen visitables el museu Temps de Dinosaures i les Torres de Sant Miquel, i reobri el museu “De sis en sis”, que explica tota la festa i tradició del cicle sexennal, que s’inicia enguany amb l’Anunci. Al temps es reforça la zona de l’aparcament i l’atenció a l’Oficina de Turisme, que comptarà amb tres persones i amb un horari de deu a set, de divendres a diumenge als dies de Setmana Santa.

Més informació: