Ja es coneixen totes les candidatures per a les eleccions municipals del 22-M


comarquesnord.cat, Els Ports
» dijous, 21 d’abril de 2011

El dimecres 20 d’Abril, el Butlletí Oficial de la Província de Castelló publicava totes les candidatures dels municipis de la província per a les Eleccions Municipals del 22 de Maig. Respecte a la comarca de Els Ports, ja coneixiem la composició de moltes de les candidatures, encara que per conèixer tots els detalls vam haver d’esperar la publicació del Butlletí Oficial.

D’aquesta manera a Ares del Maestrat es presenten dues candidatures amb Rosa María Puig al front del Partit Socialista i Francisco José Fuentes com a candidat del Partit Popular.

Castell de Cabres també compta amb dues candidatures. Per part del Partit Popular es presenta María de la Paz Querol i pel PSOE, María José Tena.

Castellfort, després de les primàries celebrades fa unes setmanes, presenta només una candidatura que anirà amb les sigles del Partit Popular. La llista està encapçalada per Rosa Adela Segura.

A Cinctorres també concorreran dues candidatures, les del Partit Popular i del PSOE. Víctor Climent es el candidat dels populars a l’Alcaldia cinctorrana i Antoni Ripollés el del Partit Socialista.

Forcall comptarà amb dues opcions per a les Eleccions del 22 de Maig. Per part del Partit Socialista repeteix com a candidat Santiago Pérez, mentre que el Partit Popular ha presentat a Francisco Viñals.

Herbers presenta també dues candidatures per l’Alcaldia del municipi. Per part del Partit Popular, el candidat és José Pallarés i pel Partit Socialista es presenta Rafael Guillermo Ripollés.

Un altre municipi en el que es van celebrar primàries, com és La Mata, presenta dues candidatures a les Eleccions del 22 de Maig. Dels cinc escollits, 4 es presenten pel Partit Socialista, encapçalats per Pedro José Calvo, mentre que Domingo Monserrat ho farà pel Partit Popular.

També Olocau del Rei celebrava primàries i les cinc persones escollides es presenten en dos partits diferents. Tres d’ells, aniran a les eleccions pel PSOE, amb Vicente Royo com a candidat a l’Alcaldia. El Partit Popular presenta com a candidat a Ernesto Carceller.

A Morella es presenten dues candidatures a les eleccions. Per part del Partit Socialista el candidat és Joaquim Puig i per part dels populars, Guillermo Sangüesa.

El petit municipi de Palanques també comptarà amb dues candidatures. La dels populars presenta a Lucía Martí com a candidata i la dels socialistes a Ana María Ferrer.

La Pobla de Benifassà compta amb dos llistes per a les eleccions del 22 de maig, entre les que no figura el Partit Socialista. El Partit Popular i Junts per la Tinença es presenten a aquestes eleccions. Els populars presenten a Víctor Gargallo, mentre que el partit de nova creació, Junts per la Tinença presenta com a candidat a José Ramón Royo.

A Portell també hi ha dues llistes. La del Partit Popular està encapçalada per Álvaro Ferrer i la del PSOE per Susana Carceller.

A La Todolella s’han presentat tres candidatures per a les Eleccions Municipals. Com a candidat del Partit Popular es presenta Alfredo Querol, per part del Partit Socialista el candidat és Ricardo Miravet, mentre que Crispín Guardiola es presenta pel partit Ciudadanos de Centro Democrático.

Vallibona també compta amb tres candidatures. Per part del Partit Popular es presenta Juan José Vidal. Esquerra Republicana del País Valencià presenta com a candidat a Manel Monfort i el Partit Socialista a Juan José Palomo.

A Vilafranca, tres formacions polítiques prendran part en aquestes eleccions del 22 de Maig. Javier Prats és el candidat de Coalició Municipal Compromís, per part del Partit Socialista es presenta Óscar Tena i pel Partit Popular, Vicente Manuel Marín.

Villores escollirà al seu nou Alcalde entre les candidatures popular i socialista. Ana María Molinos és la candidata del PP i Iván Bono el del PSOE.

Finalment, a Sorita els candidats seran Manuel Milián pel Partit Popular i Pedro Patricio Gil pel Partit Socialista.

Més informació: | | |