L’Espai Firal de Morella s’omple de gom a gom per a escoltar el concert de La Pegatina


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 22 d’abril de 2011

La I edició del Concert de La Primavera de Morella va ser un èxit aclaparador. L’Espai Firal es va omplir de gom a gom i, sense dades oficials, el que és segur és que moltes més de 1.000 persones van gaudir d’una nit única. Des de les 12 de la nit es van registrar cues a l’exterior del recinte, aguantant la gent el mal temps que va fer el dijous a la nit. Dins de l’Espai Firal tot estava preparat per acollir l’actuació de La Pegatina. Dues barres de grans dimensions, una paradeta d’entrepans que coordinava el CBF Morella, paradeta de l’Aplec, ‘ropero’, racó de jocs amb futbolí, tenda de productes oficials de La Pegatina… tot un muntatge especial per al Concert de La Primavera morellà. Gent vinguda d’arreu del País Valencià, Catalunya i Aragó van ser principalment els que no es van voler perdre la cita.

En primer lloc, el grup Agraviats van ser els encarregats de començar a amenitzar la nit, mentre el públic anava entrant a l’Espai Firal. Sobre la 1.30 s’encetava el moment més esperat amb l’eixida de La Pegatina. Un esclat de confeti i serpentines donava el tret de sortida a dues hores ininterrompudes de festa i música.

El grup català oferia a Morella el seu primer gran concert de la gira de presentació del seu nou treball Xapomelön. Així, es van poder escoltar els seus nous temes com Muérdeme, MariCarmen o Recuerdos amb un estil de cançons que barreja l’ska, el merengue, la ranxera, la música disco i, com no, la rumba.

A més, es van poder escoltar temes mítics com Miranda, Tomasín, Gat Rumberu o Qué bonito es el amor!. Amb un públic entregat, La Pegatina va oferir una actuació per al record on no va faltar la reivindicació de poder veure TV3. Un dels cantants va lluir una samarreta d’Els Ports en Moviment.

La nit es tancava amb l’actuació del Dj morellà, Adolfo García i el seu show amb macro-discomòbil. L’èxit del I Concert de La Primavera obri la porta a futures iniciatives d’aquest tipus amb col·laboració públic-privada des del consistori i empresaris interessats en tirar endavant aquestes iniciatives.

Més informació: | |