‘Trovadorets’, un contacontes musical a la biblioteca de Vilafranca


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dissabte, 23 d’abril de 2011

Gerard Chiva i Pau Puerto, ‘Trovadorets’, oferien el Dissabte Sant pel matí un bonic contacontes musical a la Biblioteca de Vilafranca. L’activitat s’emmarcava amb motiu de la celebració del Dia del Llibre. Enguany, el 23 d’Abril, Dia de Sant Jordi coincidia amb la Setmana Santa, però malgrat aquest fet també s’han celebrat activitats a la nostra comarca relacionades amb el Dia del Llibre.

‘Trovadorets’, amb el seu espectacle ‘Sons i Cançons’ aconseguien omplir de gom a gom la Biblioteca de Vilafranca. Els xiquets i xiquetes van ser els grans protagonistes, participant activament amb l’actuació de Gerard Chiva i Pau Puerto. Els integrants del Grup ‘Tensos’ s’han immers en aquesta nova aventura musical que pretén apropar la música als més menuts.

Guitarra i veu, amb aquestos dos elements, ‘Trovadorets’ oferien un divertit recital que s’allargava durant més d’un hora i que va fer que els menuts de Vilafranca s’ho passaren molt bé. Els xiquets i xiquetes van estar acompanyats per pares i mares en aquesta nova activitat cultural de la Biblioteca. ‘Trovadorets’ ja han actuat en altres municipis de la comarca o a les passades Festes de la Magdalena de Castelló.

El públic infantil és sempre molt exigent i demostra clarament si l’espectacle ha agradat o no. També està considerat com a un públic molt sincer, ja que la seua opinió no enganya. O agrada o no agrada.

‘Sons i Cançons’, l’espectacle musical dels ‘Trovadorets’ va entretindre als menuts de Vilafranca en el matí del Dissabte Sant. Jornades festives amb atenció especial als actes de Setmana Santa en les que també ha tingut cabuda a Vilafranca un contacontes per als més menuts. Des de la Biblioteca també s’ha organitzat el sorteig de 4 sopars per a 2 persones entre els lectors per commemorar el Dia del Llibre. El sorteig del ‘Sopar de Sant Jordi’ es realitzarà aquest proper divendres 29 d’Abril a la Biblioteca de Vilafranca.

Més informació: | |