Morella millorarà la xarxa viària del Polígon Industrial amb una ajuda del Ministeri d’Indústria


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 26 d’abril de 2011

L’Ajuntament de Morella podrà millorar el Polígon Industrial, gràcies a una ajuda del Ministeri d’Indústria. A través del conveni signat per la Direcció General de Desenvolupament Industrial i la Mancomunitat de la Taula del Sénia, s’ha concedit una subvenció del 50% del pressupost de l’actuació, el total del mateix ascendeix a 135.000 euros.

El consistori renovarà la pavimentació, l’eficiència energètica o la senyalització del Polígon Industrial. El regidor d’urbanisme, Rhamsés Ripollés, destaca que “el Polígon és el principal nucli industrial de la nostra ciutat, per la qual cosa és molt important que puguem millorar les instal·lacions”.

L’edil recorda que el Polígon Industrial es va construir en els anys 90 i que ha suposat la consolidació de les xicotetes empreses de la zona. Sobre l’ajuda concedida, Ripollés afirma que “les institucions han de recolzar a les empreses per a promoure activitats en el territori, més encara en un context econòmic com en el que ens trobem”. Per això, l’edil valora de forma “molt positiva” aquesta subvenció del Ministeri d’Indústria.

Aquesta ajuda s’uneix a la concedida per a la creació de la sala d’especejament de l’escorxador, a través del mateix conveni.

Més informació: |