El secretari de l’àrea de ciutats i política municipal, Antonio Herrando, destaca la gran transformació social de Morella


comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 27 d’abril de 2011

El secretari de l’àrea de ciutats i política municipal, Antonio Hernando, ha visitat avui la localitat de Morella, després d’haver assistit anit a la posada de llarg de les candidatures del PSPV-PSOE de la comarca dels Ports. Hernando ha visitat els principals atributs turístics de la localitat i ha observat amb interés les obres que està escometent el govern d’Espanya a Morella.

El secretari ha destacat la gran tasca del consistori local, afirmant que “Morella és una ciutat espectacular, no sols pel seu entorn, les seues construccions, el seu castell, sinó també respecte a la transformació social de la ciutat”. Hernando ha conegut també les instal·lacions educatives de la localitat, especialment l’Escola Infantil gratuïta i la Casa de la Cultura, en la que ha atés als mitjans de comunicació.

El secretari de l’àrea de ciutats i política municipal també ha valorat la decisió de les localitats governades pel Partit Popular d’abandonar la Mancomunitat dels Ports. Segons apuntava, “la decisió és deslleial i estrangula des d’un punt de vista partidista a la Mancomunitat i no precisament per l’interés general. En els temps de crisi cal ser eficients, fer més amb menys recursos i eixa és la tasca que realitzava esta mancomunitat”.

Hernando també ha explicat la importància que ha suposat el Pla E des del punt de vista municipal. “Els ajuntaments han demostrat que són administracions modernes, majors d’edat en la gestió. Els alcaldes són els que millor coneixen els seus ciutadans i saben el que ells necessiten, per la qual cosa, quant hi han diners per a invertir saben on cal fer-ho”, assenyalava el secretari.

Hernando ha criticat el paper que juga la Diputació de Castelló, que “s’ha convertit en l’analogia de la infàmia”. En referéncia a aquest paper, Hernando advoca per realitzar modificacions en esta administració i “convertir-la en una ferramenta molt important per a les localitats de menys de vint mil habitants”.

El secretari va acompanyar anit als candidats del PSPV-PSOE a les alcaldies de la comarca dels Ports, que van realitzar la presentació oficial.

Més informació: | |