Els alcalcaldables socialistes dels Ports celebren un sopar-mítin amb Herrando, Colomer i Toledo



comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 27 d’abril de 2011

El secretari de política municipal del PSOE, Antonio Hernando, va aprofitar dimarts a la nit l’acte de proclamació dels candidats socialistes als municipis de la comarca dels Ports per destacar les grans diferències que marquen les polítiques impulsades pels socialistes al Govern, en les comunitats autònomes i als ajuntaments que gestionen.

Acte en el qual va estar present, a més de propi alcalde de Morella, Ximo Puig, el candidat a la presidència de la diputació, Francesc Colomer; el cap de llista autonòmic per Castelló, Francisco Toledo i els propis candidats i candidates de tota la comarca. Hernando va posar l’exemple d’avanços transcendentals com les lleis relatives a la universalitat de la sanitat i l’educació que han complert ja 25 anys i per això, va demanar una reflexió als assistents perquè “no hàgim d’esperar 25 anys per sentir-nos orgullosos dels importants avanços que s’han donat en aquests set anys de Govern de Zapatero”.

El propi Ximo Puig va destacar les inversions que s’han pogut fer gràcies al Pla Zapatero, que ha suposat per a la província de Castelló actuacions per valor de 165 milions d’euros que “mai s’haurien pogut realitzar”. Inversions que ja s’han fet i s’han cobrat, “enfront del pla Camps que no sabem quan cobrarem tenint en compte que, per exemple a Morella, encara li deu l’aportació corresponent al pla impulsat en 2006.

Per la seva banda, Colomer va destacar la capacitat de sacrifici dels candidats i candidates que “sense esperar gens a canvi, més enllà de servir als seus veïns i veïnes per garantir-los una millor qualitat de vida, es presenten disposats a partir-se la cara pels seus pobles”. El també secretari general dels socialistes de Castelló va destacar la labor de Josep Gisbert, fonamental a l’hora d’haver aconseguit presentar les candidatures de la comarca; així com d’Ernest Blanch, tinent d’alcalde de Morella, com a director de campanya de tota la província, “en un moment de moltes dificultats”.

Per la seva banda, Francisco Toledo va insistir en la necessitat de propiciar el canvi en la Generalitat el 22M per poder corregir el rumb de la Comunitat Valenciana i de la província de Castelló. Toledo es va preguntar per què els indicadors de la desocupació, o del fracàs escolar o de la falta de llits hospitalaris són molt pitjor que en altres comunitats d’Espanya. Per això, va responsabilitzar a Camps i a les polítiques del PP que han estat incapaços d’aprofitar el teixit productiu que tenia la Comunitat.

L’acte va comptar amb la presència del president del partit i alcalde de Vilafranca, Oscar Tena; del coordinador comarcal i diputat autonòmic, Adolf Sanmartín; així com de nombrosos membres de l’adreça provincial del partit, com María José Salvador, sotssecretària; Francisco Valverde, secreterario d’organització; Ana Besalduch, secretària de cohesió territorial i desenvolupament rural i a més candidata de Sant Mateu i José Benlloch, també candidat a l’alcaldia de Vila-real.

» VÍDEO: Sopar-mítin dels alcaldables socialistes dels Ports

Més informació: | | |

/span> comentaris

  1. Ximo, el peliquín que portes, se te note cada día mes!!!!!

    Fora peluca!!!!

  2. Què fàcil i gratuït és insultar sota l’anonimat per Internet