Es presenta a Vilafranca el cartell de la ‘Festa per la llengua 2011’


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dijous, 28 d’abril de 2011

Vilafranca acollirà el proper dia 14 de maig, la tercera edició de la ‘Festa per la Llengua’ a les comarques interiors de Castelló, Trobada d’Escoles en valencià. Una important celebració, que està sent organitzada per un grup de persones voluntàries vinculades a diferents entitats vilafranquines i que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, la Diputació Provincial de Castelló i la Llibrería Argot. La celebració d’aquestes festes estant impulsades per Escola Valenciana.

Per a la ‘Festa per la Llengua’ es comptarà amb la participació de moltes de les associacions del municipi i s’estan preparant gran quantitat de tallers i activitats musical que es desenvoluparan al voltant del Parador de Festes.

Durant la Setmana Santa s’ha aprofitat per presentar el cartell guanyador del concurs, que s’ha centrat principalment a l’Escola de Vilafranca. Manel Prades ha estat el guanyador del mateix. Els cartells anunciadors de la Festa per la Llengua de Vilafranca han estat repartits ja durant els dies festius de Pasqua per a que la gent es vaja assabantant de l’esdeveniment del 14 de Maig.

A més, el dia 1 de Maig per la vesprada a la Casa de Cultura de Vilafranca, tindrà lloc un acte per presentar el cartell i també la programació de la 3ª Festa per la Llengua, Comarques d’Interior de Castelló, compaginat amb una actuació musical.

Tot està preparant-se a Vilafranca per a la Festa per la Llengua del dia 14 de Maig. Un acte que s’està conformant amb gran il·lusió per part de la comissió organitzadora.

Més informació: |