La Taula del Comerç impulsa iniciatives contemplades al Pla d’Acció Comercial



comarquesnord.cat,
» divendres, 29 d’abril de 2011

La Taula del Comerç va celebrar aquest dijous la seua segona reunió, per a proposar i debatre idees que servisquen per a potenciar el comerç local. En elles, s’abordaran futures accions en dates importants per al municipi. Entre les idees que es van posar damunt de la taula està l’amenització dels caps de setmana del mes de juliol amb actuacions musicals, la participació comercial en la Fira de Morella o altres iniciatives dirigides a la uniformitat de la imatge dels establiments.

La regidora de promoció econòmica, Sandra García, destaca que “el Pla d’Acció Comercial confirma la bona salut del nostre entramat comercial, però hem de continuar treballant per a millorar i oferir més qualitat, tant als ciutadans del municipi com als de la comarca o els nostres visitants”. A més, afegix que “la Taula del Comerç s’ha constituït amb la idea que siga un punt de trobada periòdica entre comerços i Ajuntament per a avaluar noves accions que dinamitzen i potencien el comerç local”.

La regidora també afirma que “la marca Morella engloba a tots els comerços, per la qual cosa hem de treballar per a potenciar-la tant a nivell turístic com de consum intern en la localitat”.

A més de les propostes mencionades, la Taula de Comerç també planteja la creació d’unes targetes de crèdit amb la imatge de Morella, un punt de llibre per a repartir després de les compres o uns distintius d’informació sobre l’establiment.