El Calaceit guanya mig any després



comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 1 de maig de 2011

Lo Valderrobres CD va perdre (0-2) este cap de setmana davant d’un difícil rival com és l’Azuara en un partit que pràcticament ere decisiu per consolidar-se en la lluita per la tercera plaça. De fet, i si el Valderrobres hagués tret un resultat positiu, se parlarie d’una altra cosa, ja que Chiprana i Híjar van punxar en los seus desplaçaments, i el Casp complie jornada de descans. Finalment, però, no va ser possible. L’Azuara va vindre a Valderrobres amb les idees clares i va firmar un altre excel·lent partit que el consoliden com a segon classificat i candidat a ascendir a Regional Preferent. Segons va dir el tècnic del Valderrobres, Manuel Bel, al camp “va eixir un Azuara molt intel·ligent, molt a l’atac”, mentre que el Valderrobres “va eixir molt ben plantat al camp”. Així va quedar demostrat al llarg dels primers 45 minuts, on lo partit es va arribar amb l’empat sense gols i amb poques ocasions a les dos porteries. Després de canviar de camp, però, l’Azuara va pressionar i després d’un contraatac on lo Valderrobres va tirar malament lo fora de joc, va arribar el primer gol visitant. A partir d’aquí, als del Matarranya els va entrar la precipitació. I en una altra contra, l’àrbitre va assenyalar penal a l’àrea local, expulsió i va arribar el segon i definitiu gol del partit. Derrota del Valderrobres que ara el situe a la 6ena posició, a 7 punts del tercer classificat.

Lo Cretense va sumar este cap de setmana una meritòria victòria davant de l’Albalate (2-0) i trenque així una mala ratxa de cinc jornades sense conèixer la victòria. Los jugadors de Queretes se van mostrar satisfets tant pel resultat, com pel treball i el desenvolupament del partit, ja que van destacar que van rebre un dels millors arbitratges de tota la temporada. En concret, lo representant i jugador del Cretense, Sergi Manero, va apuntar que “vam acabar 2-0, però inclús haguérem pogut tindre un avantatge més gran al marcador. Va ser un partit molt feo per a l’espectador”, però les coses van eixir bé. Al minut 40, i després d’un llançament de falta directa des de la frontal de l’àrea, l’equip de Queretes va aconseguir el primer gol. Després, a la segona, i de llançament de córner, va arribar el segon. Per tant, dos gols a pilota parada, però que n’haguessin pogut ser més si el Cretense hagués “aprofitat dos ocasions mà a mà amb lo porter que no vam saber resoldre”. De cara a la pròxima jornada, lo Cretense viatjarà a Lécera, on intentarà retallar les distàncies amb este rival directe a qui pareix impossible superar. Tot i això, lo Cretense s’ha fixat d’aquí a final de temporada aconseguir la meitat o més dels punts que hi ha en joc. Entre ells, tindrà els partits a casa contra l’Híjar i l’Azuara, o els derbis davant del Valderrobres i el Calaceit.

Lo Pena-roja va sumar este cap de setmana un importantíssim punt a casa després d’empatar (0-0) amb lo Chiprana, fins ara tercer classificat a la taula. Los jugadors entrenats per Jose de Laris van eixir al camp molt concentrats, i llevat en alguns moments d’incertesa, lo partit lo van tindre força controlat. De fet, lo resultat no es va moure amb los 90 minuts, degut sobretot a l’encert de les dos defenses i a la dificultat que van tindre els davanters en generar ocasions de gol. Tot i això, va ser un partit vistós per al públic que va veure com los del Matarranya aconseguien un punt després d’encadenar cinc derrotes consecutives. L’entrenador del Pena-roja, Jose de Laris, que va felicitar a jugadors i afició pel comportament al llarg de tota esta temporada, va destacar que “va ser un partit molt net, on lo Chiprana va ser molt correcte”, i este fair play que van demostrar tots dos equips va ser clau perquè el Pena-roja eixís viu de l’enfrontament. “Som un equip jove que quan hi ha una tangana mos descentrem i mos costa posar-nos al partit”, va concretar Laris. Al final, un empat que per a Laris és juts, tot i que el Pena-roja va tindre alguna que altra ocasió per emportar-se alguna cosa més. Amb este empat, lo Pena-roja retalle un punt al Valdealgorfa i espere traure alguna cosa de profit a la pròxima jornada, on tornarà a la capital del Baix Aragó per a jugar contra l’Alcanyís B.

Lo Calaceit va sumar este cap de setmana la primera victòria de la segona volta després de desfer-se del Castelserás (2-1) en un partit molt competitiu. D’esta forma, l’equip del Matarranya trenque una ratxa de 23 jornades sense conèixer la victòria, lo que supose un total de sis mesos de competició. Al final, victòria del Calaceit en un dels partits més difícils que li quede esta temporada, ja que ara només té partits a casa, i quede qui vinguin Cella, Valdealgorfa, Cretense, Samper i Pena-roja. Raúl Villagrasa, representant del Calaceit, va destacar que “l’afició n’està molt contenta”, perquè a banda de la victòria, també “se va fer un bon partit”. Lo partit va començar amb un Castelserás molt fort, però amb un Calaceit que va aguantar molt bé les envestides del rival. Degut als pocs efectius que els visitants van dur fins al Matarranya, lo Castelserás va patir molt a la segona part. De fet, després d’una excel·lent contra, lo Calaceit se va avançar al marcador. Va contrarestar el Castelserás amb un empat després d’un llançament de falta. Però el Calaceit se va tornar a avançar al marcador i es va acabar emportant los 3 punts. Gràcies a esta victòria, lo Calaceit se pose en 11 punts i se situe a sis del Pena-roja, equip que ara mateix té més a prop de la taula. Per contra, lo Samper se quede amb només 6 punts, tancant la classificació.

Més informació: | | |