El Morella empata a 4 al Camp de La Jana i es complica l’ascens a 1ª Regional

Etiquetes: ,

comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 02 de maig de 2011

El Morella FC empatava a 4 gols aquest diumenge al Camp de La Jana i es complica l’ascens a la 1ª Regional, després de les victòries del Peníscola i l’Sporting de Benicarló. Empat a 4 gols amb un final de partit frenètic ja que els dos conjunts van marcar un gol al temps afegit. Un encontre que al descans estava amb un 2-3 a favor del Morella i que La Jana capgiraría amb un 4-3 que el Morella empataria finalment.

Partit amb moltes alternatives el que van disputar el C.F. La Jana i el Morella F.C al Camp de les ‘Cometes’ de La Jana. Al minut 9 de joc, La Jana disposaria de la seua primera oportunitat de gol que Jero desbarataria amb una gran intervenció. Al minut 12 el Morella s’avancava al marcador (0-1) amb un gran xut de Mario que entra molt ajustat al pal. Amb aquesta acció el Morella es posava per davant. L’alegría morellana no duraria massa ja que un minut després, al 13 de joc, La Jana marcava el gol de l’empat (1-1) a l’eixida d’un còrner.

L’empat a 1 va donar ales a La Jana que al minut 21 de la primera part va tindre una gran ocasió amb un xut que va anar fora per poc. El partit transcorria sense un dominador clar i disputant-se amb molta intensitat. Però el Morella marcava l’1-2 al minut 26 en una bona jugada per banda de Moles que va a parar a Mario que tira al pal, però el rebuig l’agafa Jordi que marca (1-2). Tres minuts després, el Morella ampliaria el seu avantatge a l’aprofitar Josele una errada defensiva de La Jana per marcar (1-3). A més, al minut 39 l’àrbitre expulsava a un jugador de La Jana per insultar a un rival, encara que els locals marcarien el 2-3 en una bona jugada per banda i remat a plaer d’un dels seus davanters. Amb el 2-3 s’arribava al descans.

La segona part arrancaria amb una situació molt equilibrada al terreny de joc i diferents oportunitats de gol per als dos equips. La Jana amb 10 jugadors i sense canvis plantava cara al Morella i aconseguia marcar l’empat a 3 al minut 70 de partit, quedant-se un davanter local a soles davant de Jero i superant-lo (3-3). Al Morella li costava crear perill a l’àrea de La Jana i al minut 77 La Jana enviava un baló al travesser. Al minut 79 el Morella disposaria d’una molt bona ocasió per avançar-se novament al marcador.

Els darrers instants van ser trepidants ja que La Jana va estar a punt de marcar al 89 de joc i el porter local s’empleava a fons amb un xut de Jordi quan es complia el minut 90. Els locals no es conformaven amb l’empat i al minut 92, en temps de descompte marcarien el 4-3 que complicava molt les coses al Morella. Llarg descompte ja que es van produir moltissimes interrupcions i quan pareixia que tot estava perdut, Monfort al minut 98, marcava el 4-4 definitiu.

Al final, La Jana 4- Morella 4-, un resultat que complica molt les coses per al Morella en la lluita per l’ascens. Els de Diego Boix, per poder ser segons, han de guanyar els dos partits que resten (Rossell i Vilafamés ‘B’) i que el Peníscola guanye la propera setmana a l’Sporting de Benicarló. Un empat en aquest partit significaria la sentència per a les opcions morellanes, tenint en compte que els de Benicarló a la darrera jornada reben a casa al cuer, el Tírig.

» resultat
» CF La Jana 4-4 Morella FC

» Alineació
» Morella F.C.: Jero, Pablo, Pau, Monfort, Héctor, Àngel, Chillida, Mario, Josele, Jordi i Moles. També van jugar Ximo i Hugo.

» Gols
» 0-1 min. 12 Mario; 1-1 min. 13; 1-2 min. 26 Jordi; 1-3 min. 29 Josele; 2-3 min. 41; 3-3 min. 70; 4-3 min. 92; 4-4 min. 98 Monfort.