El Vilafranca aconsegueix puntuar al camp de Els Ibarsos

comarquesnord.cat, Vilafranca
» dilluns, 02 de maig de 2011

El C.F. Vilafranca, demostrant la millora evident en el seu rendiment en aquest final de temporada 2010-2011, aconseguia sumar un punt en un camp prou complicat com sempre és l’Olivar de Els Ibarsos. L’equip de Francis Roig es reposava al gol de Els Ibarsos i marcava l’empat a 1 definitiu per mediació de Javi Prades. Amb aquest resultat, el Vilafranca suma 15 punts i empata amb l’Alcalá ‘B’ a la classificació.

El partit començava amb domini de Els Ibarsos, que es faria amb el control del joc, tocant el baló amb comoditat al mig del camp i creant perill per la banda dreta del seu atac i amb el seu mitja punta. Al Vilafranca li va costar dominar el baló en aquesta primera part, però va acabar aconseguint-ho, anivellant el joc al centre del camp. En la primera part del partit es comptabilitzarien poques ocasions de gol. Els Ibarsos ho intentaria amb xuts llunyans des de fora de l’àrea i el Vilafranca amb internades perilloses de Román. Al descans s’arribava amb l’empat a 0 inicial al marcador.

Només començar la segona part, Els Ibarsos marcava l’1-0 en un llançament lateral de falta acompanyat per un remat de cap al segon pal. Corria el minut 48 de partit i l’equip local s’avançava al marcador. El gol va animar molt al conjunt de Els Ibarsos que continuaria disposant de bones oportunitats per marcar amb un Vilafranca que va patir molt en aquestos primers minuts de la segona part.
Però els de Francis Roig es refarien novament i crearien perill a la porteria local amb ocasions de Román i Javi Prades. Al minut 68, arribaria l’empat (1-1) en un llançament de falta des del cercle central que el Vilafranca penjaria a l’àrea i que Javi Prades remataria de cap al fons de la porteria.

Als darrers 20 minuts va poder arribar el gol de qualsevol dels dos equips, encara que la falta d’encert i la bona actuació dels porters ho va impedir. Al final, Els Ibarsos 1- Vilafranca 1. Bon punt per al Vilafranca fora de casa.