Nou triomf del Cinctorrà al seu fortí del Pla de Mig Ull

comarquesnord.cat, Vilafranca
» dilluns, 02 de maig de 2011

El C.E. Cinctorrà aconseguia un nou triomf al Camp del Pla de Mig Ull, escenari que pel moment no ha vist perdre al seu equip durant tota la temporada 2010-2011. Els de Dani Blanch derrotaven per 2 gols a 1 a l’Atzeneta en un partit intens i amb accions polèmiques com un clar penal a Mampel que l’àrbitre no va xiular.

Partit amb control total del C.E. Cinctorrà a la primera part, mentre que l’Atzeneta no tiraria a porta durant aquest primer periode. El control del joc dels cinctorrans seria absolut amb molta possessió i triangulacions al centre del camp, més creatiu i de menor contenció del que és habitual, que tocava molt bé el baló. Ocasions no es van produir moltes, malgrat el gran domini dels de Dani Blanch. Al minut 32, Guillermo marcava l’1-0 en un allunyat llançament de falta que botava davant del porter i el sorprenia totalment. Mampel i Iván Roda també comptarien amb oportunitats en aquesta primera part, però al descans s’arribava amb l’1-0.

A la reanudació, l’Atzeneta, molt mermat físicament, empataria (1-1) en la seua aproximació a la porteria cinctorrana. Amb l’empat, l’Atzeneta pareixia voler controlar la situació i donar l’empat per bo. Poc després es produiria l’acció més polèmica del partit amb un clamorós penal comés sobre Mampel, que l’àrbitre no va pitar davant les grans protestes del públic del Pla de Mig Ull. Com a conseqüència de les protestes davant d’un penal tant clar, l’àrbitre expulsaria al Delegat del Cinctorrà i a Pau, jugador que es trobava a la banqueta.

El Cinctorrà disposaria de moltes ocasions per mediació de Iván Roda i Mampel, que remataria al travesser. L’Atzeneta disposaria d’una gran oportunitat per a marcar a la contra, però els davanters visitants la van desaprofitar. Ja al minut 89, Mampel aprofitava amb la cama esquerra una bona acció d’atac del Cinctorrà per marcar el 2-1 definitiu i consolidar-se com a màxim golejador dels de Cinctorres en aquesta temporada amb 14 gols.

Al final, Cinctorrà 2- Atzeneta 1- i el Camp del Pla de Mig Ull que continua sent un autèntic fortí. Al Cinctorrà li queda jugar front al Platges d’Alcossebre, fora de casa i rebrà al Peníscola al darrer partit de la temporada.