Morella inicia el dijous una setmana en què rebrà a més de mil congressistes


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 3 de maig de 2011

Morella seguix posicionant-se com un destí de congressos. En poc més d’una setmana, reunirà a més de mil congressistes que es donaran cita en tres trobades distintes. La roda d’estos esdeveniments començarà dijous que ve, amb les X Jornades de l’Associació Espanyola de Neuropsiquiatria. Després, li seguirà una trobada de joves músics de secundària, que comptarà amb un concert de Carles Santos i una altra reunió de paleontòlegs.

La regidora de cultura, Palmira Mestre, destaca que “cada vegada són més societats, organitzacions o entitats, les que aposten per Morella com a escenari de les seues trobades”. Per això, afirma que “Morella està treballant per a posicionar-se com un referent en este tipus d’encontres i, poc a poc, són més els que ens trien”.
Les X Jornades de l’Associació Espanyola de Neuropsiquiatria se centraran en els trastorns mentals comuns i comptaran amb especialistes en atenció primària. Els professionals abordaran distints temes d’interés, a través d’activitats científiques, de tallers i d’espais de debat.

Dimecres que ve, 11 de maig donaran començament els altres dos congressos programats per a aquest mes. El Com sona l’ESO? reunirà a centenars d’alumnes de secundària que cursen música. Els plats forts d’estes jornades seran el concert de Carles Santos el dijous 12 de maig a la vesprada i el concert de tots els alumnes del divendres 13 de maig.

D’altra banda, eixe mateix 11 de maig començarà la IX cita de Joves Investigadors en Paleontologia. Una trobada que combinarà la teoria sobre la temàtica del congrés i la pràctica, amb visites a museus i jaciments de la comarca dels Ports.

Més informació: |