Uns 300 motoristes participen a la V Biker Jamonada Custom-Harley de Valderrobres


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» dimarts, 3 de maig de 2011

Valderrobres va celebrar el passat cap de setmana del 30 d’abril i 1 de maig, la V edició de la Biker Jamonada Custom-Harley que organitzen los Vikingos Teruel. En concret, esta cinquena trobada de motoristes va reunir a la vora de 300 persones amants de les dos rodes, i que durant los tres dies van fer un grapat d’activitats i diverses excursions a Calaceit i La Freixneda. Durant la Biker Jamonada també hi va haver mostra de tall de pernil i es va portar un camió americà.

Lo president de Vikingos Teruel, Ramón Curto, va destacar que a la Biker Jamonada va tornar a vindre “molta gent i n’estem bastant contents. Al final, vam tindre 300 inscripcions, que són menys que els altres anys”, on en alguna edició inclús se va arribar a les 500 persones. Curto va reconèixer que el factor meteorològic va condicionar, a última hora, la decisió de motoristes a no vindre i que “enguany mos va fallar la gent del nord d’Espanya”, com són navarresos, bascs o càntabres. Pel que fa a motoristes de l’estranger, enguany hi havie deu motos.

La V Biker Jamonada ja va començar el divendres 29 d’abril. “És lo dia que ve la gent de la zona, lo punt de partida amb la gent del terreny”, va explicar Curto. Al llarg del cap de setmana també se va fer una excursió a Calaceit. “Se va fer una petita ruta i la gent va quedar molt impressionada per lo bonico que és Calaceit per dins”, va concretar el president de Vikingos Teruel. Lo dissabte al tard, se va fer la jamonada pròpiament dita. Se va fer una demostració de tall de pernil, mentre que el diumenge, i com ja és tradicional, se va fer una excursió a La Freixneda.

Més informació: