“Águila Roja” tanca la temporada regular de cinema a Morella


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 4 de maig de 2011

La pel·lícula “Águila Roja” tancarà el 15 de maig la temporada regular del cinema de Morella. La espectacular producció espanyola, basada en la popular sèrie de Televisío Espanyola arribarà al Teatre Municipal de Morella poques setmanes després de la seua estrena i havent sigut un èxit de taquilla.

“Águila Roja: La película” ens situa en la vila, on es va a celebrar una cimera del més alt nivell, a la qual assistiran les potències més importants del moment: França, Anglaterra, Portugal i el mateix Papa. Encara que aquests països han forçat la trobada amb l’excusa de buscar la pau entre espanyols i lusitans, els motius reals són assaltar el Regne d’Espanya. Per assegurar l’èxit del complot, en el qual la Marquesa de Santillana serà una peça clau, contracten a un sanguinari cosac per acabar amb Águila Roja. El nostre heroi aconsegueix vèncer al rufián però en la baralla el seu fill Alonso resulta ferit i això provoca que Águila Roja decideixi abandonar la lluita per la justícia. D’aquesta forma, tant la vila com el Rei i tot el regne queden a la mercè dels traïdors…

Amb aquesta projeccció s’acaba el cicle de cinema, que a Morella es manté tradicionalment entre el mes d’octubre i el mes de maig, ja que amb l’arribada del bon temps les activitats es multipliquen i el públic prefereix altres activitats abans que el cinema. Encara així es preveuen projeccions puntuals com podrien ser durant la Setmana de la Joventut o també a les festes d’agost, entre altres.

Més informació: | |