Vilafranca té vigilància nocturna


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimecres, 4 de maig de 2011

L’Ajuntament de Vilafranca ha posat en marxa el servei de vigilància nocturna, coordinat amb la Guàrdia Civil. Els robatoris que patia el municipi durant bona part de l’any 2010, impulsava al consistori vilafranquí ha reforçar la vigilància dels carrers i diferents zones del terme municipal.

Per tal de desenvolupar aquesta tasca, l’Ajuntament ha contractat personal que ja està operatiu des de la passada setmana i amb ell es vol prevenir la presència de persones sospitoses en el municipi, sobretot durant la nit. En cas de detectar-se moviments sospitosos, el servei de vigilància nocturna alertarà la Guàrdia Civil.

La Guàrdia Civil també ha incrementat la seua presència amb més agents a la zona a l’incrementar un 40% la dotació. A més a Vilafranca s’ha creat la Junta Local de Seguretat en la qual es coordina l’acció en el muncipi amb la Subdelegació del Govern i la Guàrdia Civil.

La col·laboració ciutadana és fonamental per previndre i evitar els episodis de robatoris. Cal destacar que des de que es van produir els darrers robatoris, s’intensificava també la crida de l’Ajuntament als veïns perquè alertaren de qualsevol situació que puguera ser sospitosa.

Vilafranca compta amb aquest nou servei de vigilància nocturna amb el que es pretén frenar de manera definitiva els actes delictius de robatoris que ha patit el municipi als darrers temps.

Més informació: