“Res està guanyat, però tampoc res està perdut”


comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 4 d’abril de 2011

L’alcalde de Morella, i candidat a la reelecció pel PSPV-PSOE a les properes eleccions locals del 22-M participava el dijous 28 d’abril al xat que el diari Levante ofereix als principals alcaldables de la Comunitat Valenciana. Puig contestava fins a 20 preguntes sobre la crisi, les infraestructures pendents a la ciutat o sobre el polèmic aeroport de Castelló.

L’alcaldable socialista remarcava que la Generalitat Valenciana deu a l’Ajuntament 1.200.000 euros, “quantitat que ofega a l’Ajuntament i limita decisivament la nostra capacitat de pagament als proveïdors i, finalment, afecta a la ocupació”. Sobre l’atur Puig assegura que “avui tenim molt menys de la meitat de l’atur de la mitjana provincial”, pel que aposta per la “urgència del canvi” a la Generalitat Valenciana on “res està guanyat” per als socialistes, però tampoc “res està perdut”. “El govern d’Espanya tal volta va reaccionar tard a la crisi, però amb el temps es veurà que per a mantindre l’estat del benestar calia fer un pla de reformes”, respon a una pregunta al respecte.

Puig assegura que “dedicarà tot l’esforç per a fer realitat les nostres propostes amb un equip capaç, jove i experimentat” a pesar de no repetir com a diputat autonòmic, i que continua com a candidat a Morella perquè “el meu partit ho ha cregut convenient perquè tenim idees i projecte i seran els ciutadans els que decideixen”. El “perpetuar-se al càrrec” com s’assegura en la pregunta formulada a l’alcaldable va “en detriment del PP”, segons Puig.

Respecte a l’aeroport de Castelló, Puig diu que “estic a favor de qualsevol infraestrucutra positiva per a les nostres comarques”, però que “m’agradaria que el nostre aeroport fora normal. No m’ha agradat com s’ha gestionat des de l’inici”. La Llei de la Dependència, la futura A-68 o la oferta de Formació Professional han sigut altres de les preguntes formulades a Ximo Puig.

Més informació: | | |