Comença la campanya electoral arreu del nostre territori


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 6 d’abril de 2011

Aquesta mitjanit de divendres ha començat la campanya electoral de cara als comicis locals i autonòmics del 22-M. Encara que arreu del nostre territori no es fan grans actes per tal d’arrencar els 15 dies en els que els diversos partits presenten els seus projectes per a la legislatura que arrancarà al mes de juny, sí es fan petites pegades de cartells, com les que s’han viscut a la seu del PSPV-PSOE de Morella i que han facilitat a la premsa. Alhora, s’ha estrenat a la web l’apartat “Diari de Campanya” on Ximo Puig ha fet les primeres declaracions de la campanya electoral. “Com sempre, el Partit Socialista de Morella vol proposar idees i debatre sobre com es pot millorar la nostra ciutat. En front del negativisme, en contra de l’insult, els socialistes defensem les propostes, el treball i les idees. I, per això, amb tota il·lusió anem a combatre democràticament per a guanyar Més Morella”, escriu l’acaldable socialista.

» Morella i Vilafranca
Precisament serà a Morella i Vilafranca, que són les localitats amb més habitats de la comarca, on es concentraran el major nombre de mitins per a demanar el vot i presentar el programa electoral i als candidats. Morella té previst aquest divendres, previ a la rogativa, la presentació dels candidats del Partit Popular, mentre que els socialistes, que ja van fer aquest acte la passada setmana, es reserven per al mítin central de la campanya que tradicionalment es fa el dissabte anterior a les eleccions i que encara no ha sigut confirmat oficialment.

Per la seua part, Vilafranca tindrà més actes electorals que en els anteriors comicis, ja que també ha augmentat fins a tres el nombre de partits que concórren a les mateixes. Al clàssic duel entre socialistes i populars es suma la Plataforma per Vilafranca.

Més informació: |