La ITV mòbil per a vehicles agrícoles pujarà a Els Ports i al Maestrat

comarquesnord.cat . Castelló . divendres, 6 de maig de 2011 .
Etiquetes: , , , ,

La Generalitat, a través de SEPIVA, aproparà el servei d’ITV mòbils per a vehicles agrícoles a 73 municipis de la província de Castelló durant els mesos de maig i juny. El Consell compta amb set estacions mòbils d’ITV per a ciclomotors, cuadriciclos i vehicles agrícoles, un servei que SEPIVA posa a la disposició de l’agricultor i que completa la xarxa de 24 estacions d’ITV fixes i sis unitats mòbils per a turismes que també estan capacitades per passar la inspecció tècnica a vehicles agrícoles.

Així, aquest servei d’ITV mòbil per a tractors recorreran durant el mes de maig entre unes altres les localitats de Nules, Almenara, Vall D’Uixó, Xilxes, Eslida, Les Useres, Benafigos, Costur, Figueroles, Càlig, Rossell, Sant Rafel del Riu, La Jana, Traiguera, Canet lo Roig, Sant Jordi, Cervera del Maestrat, La Foia, Onda, Costur, o Xert.

De la mateixa manera al juny visitaran Benicarló, Culla, Benassal, Alcalà de Xivert, Vilafranca, Vilar de Canes, Masia Molinell, Masia Lorenza, Cinctorres, Morella, Xiva, Forcall, Sorita, Olocau del Rei, Benicássim, Pobla de Alcolea, La Montalbana, Tírig, Albocàsser, Ermita Sant Marcos, la Todolella, Els Rosildos o Torre Julián.

El calendari i itinerari complet de de ITV mòbils per a tractors es troba disponible i a la disposició de tots els agricultors i ciutadans a la pàgina web de SEPIVA.

La directora general de SEPIVA, Inmaculada García, ha realitzat especial recalcament en la importància que adquireix per als agricultors i per a la seva seguretat vial dur a terme la inspecció tècnica del seu vehicle.

Així mateix, ha subratllat la important labor que es realitza en les unitats mòbils d’ITV per a tractors “perquè gràcies a elles estem apropant el servei de la ITV fins als nostres agricultors i estem evitant que hagin de desplaçar-se més de 10 km fins a l’estació d’ITV fixa més propera”.

D’aquesta manera, ha ressaltat que “de no ser per la labor de les ITV mòbils els vehicles agrícoles no podrien passar la revisió tècnica a causa que no reuneixen els requisits de seguretat vial per desplaçar-se per determinades vies com les autovies fins a la ITV fixa més propera”.

Inmaculada García ha explicat que en les unitats mòbils d’ITV per a vehicles agrícoles es comproven diferents aspectes del vehicle com les quals fan referència a la identificació del tractor agrícola, condicionament interior, enllumenat i senyalització, frens, adreça, pneumàtics i suspensió i motor i transmissió.

Més informació: | | | |