“Foment de l’ocupació, el medi ambient o la joventut” són les claus del programa de Plataforma per Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dissabte, 7 de maig de 2011 .
Etiquetes: , ,

Plataforma per Vilafranca-Compromís, presentava aquest dissabte al Saló d’Actes de la Casa Social, la seua candidatura i el programa electoral per a les Eleccions Municipals del proper 22 de Maig. L’acte començava amb una introducció realitzada per Francesc Monfort, nº8 de la candidatura i qui fora Regidor de l’Ajuntament de Vilafranca a 3 legislatures.

Seguidament, el candidat de Plataforma per Vilafranca-Compromís a l’alcaldía, Xavi Prats, feia una posada en comú de la pre-campanya, parlant també d’una nova manera de fer política amb diàleg i transparència, per donar pas seguidament a la intervenció d’Enric Bataller, representant de la coalició Compromís, qui versaría el seu discurs centrant-se en la política autonòmica.

La jove Sara Gargallo, nº5 de la candidatura, faria una exposició al voltant del Medi Ambient, parlant de la creació d’una nova Regidoria que es centrarà exclusivament en aquest àrea i també de la creació d’un Ecoparc que millore el reciclatge a Vilafranca. Al mateix temps, Sara Gargallo parlaría de l’Abocador i del seguiment que s’ha de mantenir amb aquesta instal·lació, propietat de la Diputació Provincial.

Pere Puig, nº 4 de la Plataforma per Vilafranca, s’encarregaria de parlar del Foment de l’ocupació amb la construcció del Polígon Industrial, l’impuls del cooperativisme a Vilafranca i l’aprofitament dels recursos naturals i de temporada.

De l’apartat d’Educació parlaría Elena Nomdedéu, professora d’Història de l’IES Vilafranca i nº7 de la candidatura. Nomdedéu incidiría en latranscendència del Consell escolar municipal i en la creació d’una Escola d’Adults al municipi.

Per la seua banda, Yolanda Monfort, tècnic mediambiental i nº3 de la candidatura de Plataforma per Vilafranca abordaría les qüestions referents a la Cultura al municipi amb la creació d’una Coordinació d’associacions i l’impuls a les Jornades Culturals i Gastronòmiques.

Mario Escuder, nº2 de la llista, enginyer superior informàtic centraría el seu discurs en la Joventut i les Noves Tecnologies. Escuder proposava un Espai Jove més dinàmic i amb més activitats culturals per als menuts.

Del tancament de l’acte s’encarregaria el candidat a l’Alcaldía, Xavi Prats, qui faria un resum de la composició de la candidatura i demanant el vot a la gent de Vilafranca.

Amb l’acte, al que van assistir unes 70 persones, Plataforma per Vilafranca presentava la seua candidatura. Per al divendres 20 de maig, la candidatura té previst un segon acte a la Casa Social de Vilafranca.

. Vídeo . Presentació dels candidats de Plataforma per Vilafranca

Més informació: | |