El Cretense guanya a domicili al Lécera (2-4)



comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 8 de maig de 2011

Tot i els resultats, la jornada 34 de la Primera Regional va deixar bon sabor de boca als equips del Matarranya. Lo Valderrobres va tindre jornada de descans, i els enfrontaments on jugaven los rivals directes no van acabar d’acompanyar, ja que l’Sportin, lo Chiprana, l’Híjar i el Calanda van guanyar. Per la seua banda, el Cretense va traure 3 valuosos punts del seu viatge a Lécera, on va aconseguir una victòria (2-4) contra un rival directe. Lo Pena-roja, després de patir un mal arbitratge, va caure per (3-0) contra l’Alcanyís B. Lo Calaceit va posar la por al cos del líder Cella, qui va guanyar (0-1) després de que el Calaceit fallés un penal.

Lo Cretense va guanyar este cap de setmana (2-4) a casa del Lécera, i sume dos victòries seguides i tres jornades treient punts. L’equip de Queretes va viatjar a Lécera conscient de la importància del partit i de que el que quede d’aquí a l’última jornada seran finals per a intentar maquillar la irregular campanya que han fet. Lo jugador del Cretense, Sergi Manero, va destacar que “estem contents perquè en los últims dies los resultats mos estan acompanyant. Lo partit a Lécera se va començar a les sis i mitja de la tarde. Se va eixir amb molta calor, i pareixie un partit de casats contra solters, on ningú volie treure els punts. Però també sabíem que no calie posar molta intensitat per a fer gols”. Lo Cretense va ser el primer en marcar i va anar tot lo partit per davant. Al descans, empat (2-2), però el partit va quedar vist per sentència a la represa, on lo Cretense va fer dos gols més (2-4). Lo jugador Sergi Manero va concretar que “no mos esperàvem un partit fàcil, però sí d’estes altures de temporada, on les forces fallen i la gent ja no s’ho pren massa seriosament. Lo Lécera no se jugue res, són partits molt descafeïnats, per a complir l’expedient i acabar la temporada lo millor possible, perquè la nostra ha estat desastrosa”. Manero va reconèixer que “estem tapant forats, però si mires cap enrere, veus que hi ha coses que no poden passar”.

Lo Pena-roja va patir este cap de setmana una dolorosa derrota (3-0) al cap de l’Alcanyís B en un partit on les errades defensives i decisions arbitrals incomprensibles van decantar la balança cap als locals. Los jugadors de Jose de Laris van viatjar a la capital del Baix Aragó després de traure un treballat empat a casa davant del Chiprana, i eren conscients de que el partit contra l’Alcanyís podie ser favorable. Però no va ser possible. Tot i això, lo tècnic del Pena-roja se va mostrar satisfet per la bona imatge que va donar el seu equip. “Vam jugar a futbol, vam perdre, però bé. És un resultat dur, però vam tindre fins a cinc ocasions de gol i això és lo que mos mate. A la segona part, los jugadors van eixir amb força perquè perdíem (2-0) i vam fer molt millor segona part que el rival”. Lo mateix Laris va afegir que l’equip estave convençut de que es podie traure alguna cosa positiva d’Alcanyís, “però el futbol té estes coses. T’arriben cinc vegades i et fan tres gols. I natres, per contra, no tenim gol. I si no tenim gol, patirem”. A més, lo Pena-roja va tornar a patir un arbitratge desastrós, després de que els anul·lessin un gol de manera incomprensible i de que el primer gol arribés per una falta que es va inventar l’àrbitre. Lo pròxim cap de setmana, lo Pena-roja jugarà a casa contra l’Albalate, on intentarà, una jornada més, enganxar al Valdealgorfa.

Lo Calaceit va estar a punt de donar este cap de setmana la campanada de la jornada. En concret, l’equip del Matarranya jugave contra el líder, un Cella que és gairebé equip de Regional Preferent, ha sumat 86 punts i només ha perdut tres partits esta temporada. En canvi, lo Calaceit li va plantar cara i els de Teruel se van emportar els 3 punts (0-1) després de que els locals fallaren un penal que hagués posat contra les cordes al líder. Lo portaveu i membre de la Junta Directa del Calaceit, David Insa, va destacar que “mos esperàvem un Cella més superior, més dominador, però no sé si va ser la lluna o què, però vam saber anul·lar-los i va ser un partit molt majo. Lo gol d’ells lo van fer a la meitat de la primera part amb lo porter completament venut”. Després, lo Calaceit va anar a per totes i va estar a punt d’empatar abans del descans. Però el moment clau va ser al minut 20 de la segona part, quan l’àrbitre va marcar penal per mans de la defensa del Cella. Lo Calaceit va llençar el penal, però el va fallar. Després d’això, minuts de futbol molt travat, faltes i pèrdues de temps innecessàries i final del partit. David Insa va reconèixer que “l’equip ix amb la moral molt alta del partit. La junta ho considerem bon resultat, però els jugadors no. Eixien cabrejats perquè creien que hagueren pogut guanyar el partit”.

Més informació: | | |