El Morella fa els deures però l’empat a Peníscola el deixa fora del somni de l’ascens el cap de setmana de rogativa


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 8 de maig de 2011

El Morella FC va fer els deures guanyant al Rossell que el permetien esperar amb totes les opcions al desenllaç del partit Peníscola – Sporting. Però es va donar el pitjor resultat de tots, empat a un gol que fa que els peníscolans ja siguin de Primera. Per la seua banda, els de Benicarló també obtindran l’ascens si guanyen el darrer partit que el tenen a casa front al cuer, el Tírig. Situació de ‘Missió Impossible’ per als morellans que tancaran una temporada espectacular, però sense el premi final de l’ascens. De totes formes, ha tingut davant dos grans conjunts que han fet molt complicat haver pogut assolir algun dels dos primers llocs.

El Morella es va llevar en aquest encontre els dubtes creats els darrers partits i obtenia una sòlida victòria davant un potent rival com el Rossell, quart classificat, que sols havia perdut un partit esta segona volta. El partit ja va començar molt bé per als interessos morellans. Als cinc minuts, Jordi fent una bona jugada personal acabaria rematant al fons de la xarxa. Prèviament, els locals ja havien amenaçat la porteria rival. A partir d’aquell moment, el Morella es va fer amb el domini del partit. Va comptar amb bones ocasions però sense sort de cara porta i amb bones intervencions del porter. El premi finalment aplegaria als darrers minuts de la primera meitat. Josele, amb una jugada de força i espenta per buscar en la pilota, va lluitar amb un defensa, es la va endur i des del terra ficaria el 2-0 al marcador. El 7 del Morella ficava molt bé l’encontre al descans amb alegria per a la molta gent que va estar a la Fàbrica, a pesar de que coincidia amb la Rogativa.

A la represa el primer quart d’hora va estar molt equilibrat, amb ocasions per als dos equips. Però als 16 minuts el Rossell ficaria emoció al partit en una jugada un tant polèmica. Jero no va mesurar bé una eixida i va caure fora de l’àrea impactant front un atacant. Mostrava gestos de dolor, però l’àrbitre no va parar el joc i els visitants marcaven sense porter. Va ser el 2-1 molt protestat pel públic i jugadors per no ser massa esportiu, però la decisió va ser totalment de l’àrbitre. Els que pensaven que Jero fingia es van equivocar perquè va ser substituït per Dídac i abandonava el camp amb gestos de dolors, així com al finalitzar el partit anava coix. Esperem una prompta recuperació del porter morellà.

Amb el 2-1 el partit va guanyar en duresa i poques ocasions. Lo ajustat al marcador va ficar emoció, però no van haver-hi massa ocasions, més per part del Morella. Als 82 minuts aplegaria la sentència amb un córner que remataria un defensa del Rossell en la seua pròpia porteria.

Al final 3-1 que feia mantenir viva la il·lusió per poder pujar. Molts components del planter i alguns aficionats del Morella van anar fins a Peníscola en busca de la victòria local. Però quan van aplegar, per veure la segona meitat, les notícies ja no eren bones perquè l’Sporting guanyava 0-1. A la segona meitat, el Peníscola faria un gol de penal i ja no es menejaria el marcador. Empat que beneficiava als dos i perjudicava al Morella. El Peníscola ja és equip de Primera, mentre que els de Benicarló, si no hi ha una sorpresa majúscula ho serà el proper diumenge. El Morella tancarà una magnífica temporada al camp del Vilafamés B.

» Resultat
» Morella FC 3-1 Esportiu Rossell

» Alineació
» Morella F.C.: Jero, Bellvís, Hugo, Pau, Héctor, Monfort, Chillida, Mario, Josele, Jordi i Moles. També van jugar Ximo, Dídac, Pablo i Carles Fabregat.

» Gols
» : 1-0 Jordi (5’); 2-0 Josele (40’); 2-1 (61’) i 3-1 Pròpia porta (82’)

» Fotogaleria
» Morella-Rossell

Més informació: