Meritori i espectacular empat a 5 gols del Cinctorrà al camp del Platges Alcossebre

comarquesnord.cat, Alcossebre
» diumenge, 8 de maig de 2011

Nou empat i en van 12 durant la temporada del C.E. Cinctorrà en la seua visita al Camp del Platges d’Alcossebre. A més, no va ser un empat qualsevol, sinò que el Platges d’Alcossebre i el C.E. Cinctorrà empataven a 5 gols en un trepidant partit disputat a Alcalà de Xivert. Cal destacar que els locals guanyaven per 5-3 a falta d’un quart d’hora i que l’equip de Dani Blanch va estar capaç d’empatar, tenint una clarissima oportunitat per guanyar el partit.

El partit començava amb major domini del Platges d’Alcossebre, que faria una gran primera part del partit tocant molt bé el baló, elaborant el joc a la parcel·la central i disposant de diferents oportunitats de gol. El partit estava obert per als dos conjunt, però tal vegada en aquesta recta inicial de l’encontre, la fortuna va estar més del costat del Platges d’Alcossebre. D’aquesta manera, els locals aprofitarien aquest domini a la primera mitja hora de joc per marcar dos gols i plasmar el seu domini amb un bon avantatge al marcador. Però la reacció no tardaría en arribar i l’equip de Cinctorres igualaria el partit amb dos gols abans del descans. Els dos van portar el segell del mateix jugador, Iván Roda, que amb la seua potència i oportunisme a l’àrea rival, s’encarregava de marcar els gols per fer l’empat a 2, resultat amb el que acabaria la primera part.

A la segona, el Platges d’Alcossebre es trobaria, només començar, amb un infantil penal a favor comés per la defensa del Cinctorrà. Infantil però clar. La transformació del mateix significaria el 3-2 per al Platges. Deu minuts després i els d’Alcossebre marcarien el 4-2, que posava les coses molt complicades per als de Cinctorres. Els locals, en fantàstiques contres, portaven molt de perill a la porteria defesa per Diego Tena. Però novament el Cinctorrà seria capaç de reaccionar, marcant el 4-3 per mediació de Pau Carceller quan corria el minut 67 de partit. Quedava molt i el Cinctorrà escurçava distàncies, encara que els locals farien el 5-3 al minut 72. Poc més d’un quart d’hora i el Platges agafava novament dos gols d’avantatge.

El darrer quart d’hora de l’equip Cinctorrà va ser fantàstic i en ell s’aconseguiria l’empat definitiu. Quan quedaven cinc per acabar, Mampel marcava el 5-4 des del punt de final. La gran remontada es completaria ja sobre el minut 90 amb un gol de Sergi que significava el 5-5 definitiu. En temps afegit, el C.E. Cinctorrà disposaria d’una clarissima ocasió per aconseguir el gol de la victòria.

Al final, empat a 5 i un puntet més per al C.E.Cinctorrà, que tancarà la campanya 201-2011 al Pla de Mig Ull front a l’ascendit líder, Peníscola. El Cinctorrà no ha perdut cap partit a casa en tota la temporada.

» Resultat
» Platges Alcossebre 5-5 CE Cinctorrà

» Alineació
» C.E.Cinctorrà: Diego Tena, Carlos, Rubén, Delfín Náger, Fran, Ángel, Mampel, Hicham, Pau Carceller, Sergi i Iván Roda. També van jugar David Temprado, Guillermo i Iván.

» Gols
» 1-0 min. 16; 2-0 min. 31; 2-1 min. 38 Iván Roda; 2-2 min. 43 Iván Roda; 3-2 min. 47; 4-2 min. 58; 4-3 min. 67 Pau Carceller; 5-3 min. 72; 5-4 min. 85 Mampel (penal); 5-5 min. 90 Sergi.