El subdelegat es reunirà amb 32 alcaldes per tractar sobre la seguretat ciutadana a l’interior


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Castelló
» dilluns, 9 de maig de 2011

El subdelegat del Govern a Castelló, Antonio Lorenzo, es reunirà en els propers dies amb alcaldes de 32 municipis de l’interior de la província de Castelló, per “seguir millorant la seguretat en l’àmbit rural”. Es tracta de trobades en els quals a més del subdelegat i els alcaldes, també estaran presents els comandaments de la Guàrdia Civil. D’aquesta forma es pretén “atendre les necessitats que en matèria de seguretat tenen les petites poblacions de l’interior que per les dimensions dels seus ajuntaments i per no disposar de Policia Local, no compten amb Junta Local de Seguretat”.

Aquestes trobades de treball, que es van a realitzar a Viver, Vilafranca i Morella, donaran continuïtat als celebrats durant el primer trimestre de 2011 a l’Alcora, Montanejos i Onda, amb altres 31 alcaldes de la província.

El subdelegat ha recordat que el passat dia 2 de maig es va engegar en el conjunt del territori nacional un ‘Pla contra els robatoris en instal·lacions agrícoles i ramaderes’. A la província de Castelló, aquest Pla, entre altres mesures, “comporta que una unitat dels Grups de Reserva i Seguretat de la Guàrdia Civil (*GRS), amb base a Montanejos, estigui actuant en les poblacions d’interior per incrementar els nivells de seguretat”. Al treball del GRS “se sumeixi la mobilització d’efectius que per a aquesta comesa ha realitzat la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló”.

Antonio Lorenzo ha recordat que “la seguretat en l’àmbit rural sempre ha estat una prioritat per al Govern d’Espanya” i que “l’esforç que estem fent en aquest camp ha permès que des de finals de 2010 estiguin millorant els nivells de seguretat en les poblacions d’interior”.

Més informació: |