Ximo Puig diu que “porto mal no poder fumar” en una entrevista amb ‘Pancho’



comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 10 d’abril de 2011

L’alcalde de Morella, i candidat a la reelecció pel PSPV-PSOE, és aquest dimarts un dels protagonistes de la secció sobre eleccions municipals i autonòmiques de El Periódico Mediterráneo. El periodista, casat i amb dos fills i “referent del PSPV a la Comunitat” Valenciana” segons el rotatiu castellonenc, assegura que “porto mal no poder fumar en la sobretaula”.

L’entrevista, de caire personal, està feta junt amb ‘Pancho’, el gos que té des de fa un any. Assegura que la notícia que voldria veure en portada del Mediterráneo seria “la inauguració del Parador, la rehabilitació del Colomer-Zurita i, sobretot, que Morella alcançara la plena ocupació”.

Puig parla del Real Madrid, de les pintades aparegudes recentment a Morella i del millor i pitjor que té el ser alcalde.

Més informació: | | | |

1 comentari

  1. Fa unes setmanes va tenir ocasió de saludar Ximo. Pense que és un home que val molt i que ja m’agradaria a mi que a València el tinguérem d’alcalde en lloc de Rita, que ja estem farts d’aquesta dona. La pena és que molts dels meus paisans no pensen el mateix. Una pena, també, que no siga Ximo l’oponent a Camps – un altre que també em té prou fart.

    Salutacions de de València i l’ehoranbona pel paisatge, la cuina i… l’alcalde de Morella. Ja hi tronarem…

    Pep.