Guillermo Sangüesa incideix en l’abandó del patrimoni en l’acte central dels populars de Morella



comarquesnord.cat,
» dissabte, 14 de maig de 2011

La Casa Ciurana de Morella acollia el divendres de vesprada, el acte central de la campanya dels populars a Morella. El candidat a l’alcaldia, Guillermo Sangüesa, junt a la resta de membres de la candidatura, van estar acompanyats per la diputada MªFernanda Vidal, Verònica Hernandez, candidata en la llista autonómica, i altres representants del partit com Ramon Tomas, o Carlos Murria.

El candidat a l’alcaldia de Morella, va incidir en les infraestructures pendents, i especialment en l’abandonament del patrimoni. En aquest sentit afirmava que en temps electoral, igual com apareixen concerts, també apareixen bastides en el castell morellà. Un monument que segons Sangüesa el socialistes sols volen gestionar per tal de traure rendiment.

Verònica Hernandez, membre de la candidatura autonòmica per Castelló, va portar el seu discurs en clau nacional. L’atur, i la pèrdua de drets socials, en l’actual govern, la va portar a demanar un canvi. L’oblit d’infraestructures bàsiques per a la província de Castelló, i la derogació del transvasament de l’Ebre, servien de reforç argumental al seu discurs.

La diputada MªFernanda Vidal, tancava el mitin, assegurant que els polítics del Partit popular aporten treball, il.lusió i honestedat, per això avalava a Guillermo Sangüesa com alcalde de la ciutat de Morella.

» VÍDEO: Mítin del PP de Morella

Més informació: | | |