El Nou Bàsquet Femení de Castelló va resultar mereixedor guanyador del torneig Aleví Ciutat de Morella


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 15 de maig de 2011

El Nou Bàsquet Femení de Castelló va resultar mereixedor guanyador del torneig Aleví Ciutat de Morella. La Junta directiva del Club Bàsquet Femení es va mostrar molt satisfeta del desenvolupament del campionat.

Per a la organització de l’acte els pares, tant de les alevins, com de les benjamins, es van organitzar per tal de poder atendre el millor possible als clubs participants. Mentre uns estaven a la zona d’habituallament, els altres els preparaven el dinar en el que el Club obsequiava a tots els equips enguany convidats a la festa esportiva.

En aquesta ocasió el Club morellà va convidar als millors equips de la província: Nou Bàsquet, CB Castellò i Salesianos Borriana. Seria en aquest mateix ordre que quedaria la classificació. Els ressultats no van acompanyar a les morellanes, però sens dubte, el públic va veure un clar avanç en el joc, especialment en el primer encontre que els enforntaria al millor equip de la província, el fortíssim Nou. La diferencia no va ser tanta, i l’entrenador, José Moreno, es mostrava satisfet del joc desplegat. Més s’esperava dels altres dos encontres, especialment per que el proper cap de setmana disputen la Final Four a Castelló, i l’objectiu és al menys gaunayr al CB Castelló, per a ser terceres.

En la categoria benjamí, les morellanes disputaven el primer partit a casa de la temporada. El C.B.Castelló, va ser finalment el que s’emportaria el trofeu de campiones.

Més informació: