El treball, la seguretat i la formació són els tres grans pilars del programa electoral dels socialistes de Vilafranca



comarquesnord.cat,
» diumenge, 15 d’abril de 2011

El PSPV-PSOE de Vilafranca celebrava aquest cap de setmana el seu acte central de campanya per presentar la seua candidatura i el programa electoral amb el que concorreix a les Eleccions Municipals del 22 de Maig. El mitin tenia lloc al Saló d’Actes de la Casa Social, que s’omplia per a l’ocasió. Lorena Fabregat, número 9 de la candidatura socialista va ser l’encarregada de presentar l’acte que s’iniciava amb la projecció d’un vídeo en el que es conjugaven el balanç de gestió municipal de la legislatura 2007-2011 i el programa electoral per als propers quatre anys.

Carlos Colom, nº8 de la candidatura s’encarregaria de parlar Educació i Joventut. A totes les intervencions es feia un repàs de la gestió i es parlaría de les propostes socialistes en aquest nou programa.

Miriam Bellés és una de les novetats del PSPV-PSOE en aquestes eleccions. La jove vilafranquina ocupa el 7è lloc a la llista i va parlar de Turisme i Participació Ciutadana. Ampliar els serveis turístics que es donen actualment al municipi i aprofitar les noves tecnologies per potenciar la participació ciutadana, es troben entre les propostes dels socialistes.

Valentín Miravet, nº6 de la candidatura socialista i va parlar al voltant de la Sanitat i la Seguretat i de les diferents propostes per a la nova legislatura. Al cinquè lloc figura Tere García, a qui corresponia parlar de Política Social. Una col·laboradora activa d’ associacions solidàries de Vilafranca, que desenvoluparia aquestos punts al mitin socialista de campanya.

Cristóbal Troncho és un altre dels nous a la llista socialista. Troncho va centrar la seua intervenció en les Noves Tecnologies i l’Esport. Víctor Tena repeteix com a tercer integrant de la candidatura socialista i parlaria al voltant de la Cultura, el Patrimoni i les Festes, àrees en les que ha estat Regidor durant la present legislatura.

Sílvia Colom ha estat la Regidora de Turisme en la legislatura que ara acaba i es presenta a les noves eleccions com a número 2 del PSPV-PSOE. Sílvia explicaria les qüestions referents al Urbanisme i al Medi Ambient.

Finalment, Óscar Tena, líder de la Candidatura, es dirigiria als presents per fer un resum del dit anteriorment i recalcar que el treball, la seguretat i la formació son els tres grans pilars del programa electoral que es presentava. Tena, agrairía als integrants de la candidatura les seues ganes i l’esforç realitzat per tal de formar part del projecte i també als que han format part de l’equip de govern i que abandonen la seua tasca. A la part final va demanar el vot al Partit Socialista tant a nivell local com autonòmic.

La candidatura del PSPV-PSOE Vilafranca es completa amb Alfonso Roig con a número 10, Pedro Salvador al lloc 11 i José Ramón Ibáñez, Verónica Tena i Juan Barreda com a suplents.

» VÍDEO: Mítin del PSPV-PSOE a Vilafranca

Més informació: | | |