Valderrobres, Cretense i Calaceit empaten i el Pena-roja perd per la mínima

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 15 de maig de 2011

Lo Valderrobres no va traure profit del seu desplaçament a Castelserás, d’on només va sumar un punt (3-3) després de donar-li la volta a un resultat advers. I és que l’equip entrenat per Manuel Bel va fer una primera part horrorosa. Los de la capital del Matarranya se’n van anar al descans amb un dolorós (2-0) a favor del Castelserás, equip que si va tindre dos ocasions durant los primers 45 minuts, les va convertir en gol. “Se van passar per tots los resultats possibles”, va concretar Bel. “Crec que vam fer una primera part molt fluixa. Lo camp estave molt dur, feie una mica d’aire i ere difícil controlar el partit”. A la segona part, lo Valderrobres “vam eixir a per totes. No se podie seguir d’eixa manera. Al final vam aconseguir lo més difícil, remuntar el partit”. Al descompte, però, empat del Castelserás vist amb injustícia per la gent del Matarranya, ja que un dels gols defensen que estave en fora de joc, mentre que a l’últim van protestar un saque de banda de forma incorrecta. Lo tècnic del Valderrobres va sentenciar que el resultat “és una mica injust perquè el Castelserás va traure petroli de les úniques tres ocasions que van tindre”. Lo pròxim cap de setmana, lo Valderrobres rebrà la visita del Cella, lo líder de la Primera Regional i matemàticament equip de Regional Preferent. Serà un partit complicat, però segurament molt bonic de veure. Lo Valderrobres és ara 7è classificat.

Lo Cretense va sumar este cap de setmana un empat (2-2) contra un Híjar molt fort i que ha fet una molt bona campanya. Lo jugador de Queretes, Sergi Manero, va subratllar que “estem contents pel resultat, però no al 100 per cent. Anàvem per davant al marcador. Però una mala decisió arbitral va determinar el partit, ja que mos van expulsar al porter, va pitar penal i van fer gol”. Los primers 45 minuts van acabar amb l’empat inicial (0-0). Però als cinc minuts de la represa, després d’un error a la defensa local, va arribar el primer gol de l’Híjar. Lo Cretense no es va desinflar, i després de traure una falta va fer l’empat, per després posar el partit de cara amb un segon gol. Quan quedaven cinc minuts per al final, la decisió clau va castigar el Cretense amb un penal, un gol i una expulsió amb les que ja no van poder reaccionar. Manero va recordar que “som un equip capaç de lo millor i de lo pitjor. Podem guanyar a qualsevol, però també podem perdre amb qualsevol”. Amb este empat, lo Cretense se manté a la 14ena posició amb 38 punts. Lo pròxim cap de setmana, lo Cretense viatjarà al camp del Calaceit per a jugar un nou derbi entre equips del Matarranya. Abans del matx, Manero ja va destacar que serie un partit “divertit”, però també “difícil i complicat”, sobretot si se tenen en compte els resultats que han tret los jugadors de Calaceit en les últimes jornades.

Lo Pena-roja va perdre este cap de setmana per la mínima (2-3) en un enfrontament on se van veure dos partits diferents. La primera part dels locals va ser horrible, amb 3 gols encaixats des d’un inici, nombroses errades defensives i discussions entre jugadors del mateix equip que va obligar al tècnic del Pena-roja a fer dos canvis forçats abans de que acabaren los primers 45 minuts. A la segona part, la injecció de moral i d’orgull que es va transmetre al vestidor se va notar, i el Pena-roja va estar a punt de donar-li la volta al marcador. Als dos gols aconseguits pel Pena-roja, calen sumar los tres llançaments al pal, així com també un gol anul·lat al Pena-roja a la primera part que hagueren pogut dibuixar un resultat completament diferent al que es va viure a Les Planes. Lo tècnic del Pena-roja, Jose de Laris, va concretar que a la primera part “no mos vam enterar de res, vam regalar el partit. Però a la segona part vam sortir a l’atac, a jugar el partit, i si arribem a tindre una mica més de sort, li donem la volta al partit. Vam anar tots a una i, personalment, estic molt content i molt sorprès per la reacció i la lliçó d’orgull que van transmetre a l’afició”. Amb esta derrota, lo Pena-roja torne a veure com lo Valdealgorfa se torne a posar a 4 punts de distància. Lo pròxim cap de setmana, lo Pena-roja té un difícil desplaçament a Lécera, que és un equip que ha tret la majoria dels punts al seu estadi.

Lo Calaceit va sumar este cap de setmana un nou punt després de empatar (3-3) amb un rival directe com és lo Valdealgorfa. Tot i això, partit molt dur, amb molts de nervis i que l’àrbitre va donar per finalitzat al minut 80 degut a una forta tangana que es produir al camp. Lo portaveu de la Directiva del Calaceit, David Insa, va destacar que “va ser un partit dur des del primer. Com aquell que diu, va ser un ‘ball de bastons’. La primera part va acabar amb empat (1-1). Primer se va avançar el rival, però a la següent jugada vam empatar natres”. A la segona part, lo Calaceit se va avançar per primera vegada al minut 25, però el Valdealgorfa va contrarestar amb un nou gol. Als tres minuts, lo Calaceit va posar el (3-2), però el Valdealgorfa va tornar a empatar al minut 80. “Va ser un partit vibrant, prou emocionant, sobretot per al públic”, va concretar Insa, “però l’ambient se va caldejar, la gent va estar a punt de saltar al camp i l’àrbitre va donar per acabat lo partit”. Lo mateix Insa va reconèixer que “crec que l’àrbitre va prendre una decisió correcta”, i va afegir que al llarg del partit, “lo futbol lo va posar el Calaceit. Ells, destrucció, destrucció i destrucció”. Amb este punt, lo Calaceit se pose amb 12, a només cinc del Pena-roja. Lo pròxim cap de setmana, derbi del Matarranya entre els equips de Calaceit i Cretense, que a l’anada va acabar amb contundent victòria dels de Queretes.

Més informació: | | |